«Δεν καθαρίζεις αν δεν πιάσεις πάτο, έκανα 3 χρόνια αποτοξίνωση»: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

April 17, 2023

«Δεν καθαρίζεις αν δεν πιάσεις πάτο, έκανα 3 χρόνια αποτοξίνωση»: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος


Διαφ.

Σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για τους γιούς του, την Αμερική, την εφηβεία και την πορεία στις κουζίνες.Ο γνωστός σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμάδες». Αναλυτικά ανέφερε: «Πάντα έβλεπα την Ελλάδα μικρή χώρα, ήθελα να φύγω. Πήγα στην Αμερική, πήγα στην Καλιφόρνια, η ζωή μου θα ήταν διαφορετική αν είχα πάει σε άλλη πολιτεία».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε επίσης για τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν: «Ένα μέρος ήταν η κοινωνία τότε που ήταν κομμάτι της κουλτούρας. Από μικρός μου άρεσε να δοκιμάζω νέα πράγματα. Το τρίτο κομμάτι ήταν το Λος Άντζελες που ήταν όλα ελεύθερα, το τέταρτο ήταν οι κουζίνες που δούλευες πολλές ώρες. Μετανιώνω που δεν τελείωσε νωρίτερα, είχα πιάσει πάτο πολύ νωρίτερα από όταν πίστεψα ότι έπιασα πάτο. Δεν καθαρίζεις αν δεν πιάσεις πάτο. Έκανα αποτοξίνωση από 28-30».

«Άλλαξα σαν άνθρωπος. Μέχρι τα 30 μου θεωρούσα ότι δεν έχω αγάπη μέσα μου. Ξαφνικά γεννιέται ένα πλάσμα και βλέπεις ότι σου αλλάζει όλη τη ζωή χωρίς εσύ να δυσκολεύεσαι. Βλέπεις ότι αφοσιώνεσαι σε ένα πράγμα που μέχρι τότε εγώ δεν το είχα κάνει, γιατί αφοσιωνόμουν σε πολλά», κατέληξε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.


Πηγή