«Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό, ήταν πάρα πολύ δύσκολο»: Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Ροδά

April 17, 2023

«Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό, ήταν πάρα πολύ δύσκολο»: Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Ροδά


Διαφ.

Η Ελένη Ροδά μίλησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου για λογαριασμό του περιοδικού “Λοιπόν” σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.



Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της αλλά προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σχετικά με την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

Η Ελένη Ροδά είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς αλλά και τραγουδίστριες. Ο Μίκης Θεοδωράκης μάλιστα ήταν αυτός που της έδωσε το βάπτισμα του πυρός στο τραγούδι ενώ στη συνέχεια ο Μάνος Λοΐζος και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος την καθιέρωσαν ως μια κλασική λαϊκή φωνή με το τραγούδι «Το πλαστό το πασαπόρτι». Ενώ οι παλαιότεροι την θυμούνται ως το γλυκό κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου από τις εμφανίσεις της σε πληθώρα ελληνικών ταινιών.

Ελένη Ροδά: «Δυστυχώς έχασα το μωρό»

Ως μαμά έχετε τύψεις που λόγω της καριέρας σας δεν είχατε ενδεχομένως τον χρόνο που έπρεπε για να τον αφιερώσετε στον γιο σας;

Του αφιέρωσα περισσότερο από ότι έπρεπε. Από τον καιρό που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος σταμάτησα την καριέρα μου. Δούλευα πού και πού, τον πήγαινα στο σχολείο, τον πήγαινα. Γερμανικά, Ιταλικά, στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο παντού.

Είχατε ποτέ κάποια άτυχη εγκυμοσύνη;

Ναι, με τον πρώτο μου άντρα, τον ηθοποιό Γιώργο Λευτεριώτη. Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Μετανιώσατε που δεν κάνατε δεύτερο παιδί;

Όταν ήμουν μικρή, έλεγα ότι θα κάνω πέντε παιδιά. Και τον γιο μου μόλις που πρόλαβα και τον έκανα. Γιατί δεν έβαζα σε τάξη τη ζωή μου. Άνθρωποι που ήταν νοικοκυραίοι και θα μπορούσα να είμαι μαζί τους ωραία και νοικοκυρεμένα δεν μου άρεσαν. Μου άρεσαν οι αλλιώτικοι, οι… ταλαιπωρίες (γέλια). Ευτυχώς μετά που γνώρισα τον πατέρα του Κωνσταντίνου ήταν ένας άνθρωπος αλλιώτικος πολύ καλός. Χωρίσαμε γιατί εγώ νόμιζα ότι τα ξέρω όλα.

Μετανιώσατε για το διαζύγιο αυτό;

Ναι, μετάνιωσα. Μείναμε όμως περισσότερο από φίλοι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: