«Τι γίνεται ρε παιδιά, τα τζούφια μου δίνετε;»: Ο Αλέξης Τσίπρας Τσούγκρισε αυγά στην Κέρκυρα

April 17, 2023

«Τι γίνεται ρε παιδιά, τα τζούφια μου δίνετε;»: Ο Αλέξης Τσίπρας Τσούγκρισε αυγά στην Κέρκυρα


Διαφ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στην Κέρκυρα για το Πάσχα και φάνηκε πως τα βρήκε σκούρα… με το τσούγκρισμα των αυγών.



Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρωί της Κυριακής, συνάντησε αξιωματικούς και ναύτες στον ναυσταθμό του νησιού.

«Μου θυμίζετε τα νιάτα μου. Κι εγώ κάποτε φορούσα την μπελαμάνα και την κολαρίνα», είπε αρχικά στους ναύτες ο κ. Τσίπρας και ύστερα τσούγκρισε μαζί τους πασχαλινά αυγά.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγανε πολύ καλά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχανε… ασταμάτητα. «Με έχετε διαλύσει… Έσπασα και έναν. Τι γίνεται, τα τζούφια μου δίνετε; Δεν είναι κατάσταση αυτή;», ακούγεται να λέει με χιούμορ σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Έπειτα από την επίσκεψη που έκανε, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Η Ανάσταση είναι ταυτισμένη στη συλλογική συνείδηση του λαού μας με την ελπίδα την άνοιξη, την αλλαγή. Συμβολίζει το φως που νικάει πάντα το σκοτάδι. Τη ζωή που ξεπερνά το Γολγοθά και τη σταύρωση.

Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας, που προσδοκά Ανάσταση συλλογική. Για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και δικαιοσύνη».

@atsipras Πάσχα 2023, στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας. #Τσίπρας #tiktokgreece #fyp #Κέρκυρα ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: