Το τόλμησε η Λάουρα Νάργες: Έκανε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και όλοι την αποθεώνουν

April 17, 2023

Το τόλμησε η Λάουρα Νάργες: Έκανε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και όλοι την αποθεώνουν


Διαφ.

Η Λάουρα Νάργες υποδέχεται το φετινό Πάσχα με ένα ολοκαίνουργιο look, καθώς επέλεξε να κάνει ξανθά τα μαλλιά της και της ταιριάζουν απόλυτα.



Η ραδιοφωνική παραγωγός που πριν από μερικούς μήνες έγινε μητέρα για πρώτη φορά, έγινε και πάλι ξανθιά. Η ίδια ήταν μελαχρινή ως τώρα για πολλά χρόνια όμως πήρε την απόφαση να επαναφέρει το χρώμα που κατά τη γνώμη μας της ταιριάζει περισσότερο από όλα.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε τη νέα αλλαγή που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στους οποίους ευχήθηκε “χρόνια πολλά”, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

“Χρόνια πολλά γλυκά μου πλάσματα και καλό Πάσχα σας εύχομαι! Είθε η αγάπη, η ελπίδα, η χαρά και το φως να ανατέλλουν ξανά στις καρδιές και ψυχές μας σβήνοντας το σκοτάδι” έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Λάουρα Νάργες.

Δείτε την ανάρτηση της:

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή… Τα περισσότερα κιλά (13) τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα περίπου, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στη Γερμανία, που μου βρήκε μετά το Survivor ένα σκίσιμο στο έντερο. Mου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο. Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα, την οποία συμπλήρωσε με μια αγωγή ομοιοπαθητική.


Αυτή τη δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Κόβεις τα πάντα… Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη. Μετά κόβεις γαλακτοκομικά, εσπεριδοειδή, τηγανητά, ψωμί και σιτάρι. Μπορείς να καταναλώνεις προϊόντα σικάλεως. Είναι μια δίαιτα σκληρή. Επίσης, δεν επιτρέπεται καφές και αλκοόλ… Δεν λέω, θα φάω και τη σοκολάτα μου, αλλά εντάξει…» παραδέχεται η Λάουρα Νάργες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: