Αδιανόητο: Μητέρα έδιωξε τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

April 17, 2023

Αδιανόητο: Μητέρα έδιωξε τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά


Διαφ.

Απίστευτο και όμως αληθινό: Μητέρα έδιωξε το νονό κακήν κακώς επειδή πήγε στο παιδί της λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιάΑκολουθεί κείμενο με την εξομολόγηση μιας γυναίκας για τον φίλο της που είναι νονός.

Η Αληθινή ιστορία όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο singleparent.gr και το Ρεπορτάζ της Κυριακής Χαριτάκη:

«Τα παρακάτω, γράφει φίλη μου στο προφίλ της στο fb και αναδημοσιεύονται αποκλειστικά στο Singleparent.gr, με την άδειά της. Ωστόσο, για την προστασία όλων των μερών, έχουν μερικώς τροποποιηθεί κάποια στοιχεία της ιστορίας. Διαβάστε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Είμαι εξοργισμένη με πήρε φίλος μου τηλέφωνο κλαίγοντας μου είπε ότι πήγε ο καημένος δώρα και λαμπάδα στο βαφτιστήρι και η μάνα μόνο που δεν τον πέταξε από τη σκάλα.

Πήγε ο νονός και πήρε μια υπέροχη λαμπάδα από οργανισμό που βοηθάει παιδιά με καρκίνο. Επιπλέον πήρε και ότι προστάζει το έθιμο μαζί και ένα ακριβό δώρο και πήγε.

Η μανούλα όμως θεώρησε ότι θα φέρει γρουσουζιά στο παιδί της η λαμπάδα που θα δώσει χαρά και θα συμβάλει στο να βοηθηθούν αυτά τα παιδάκια. Μάλιστα επί λέξη τον ρώτησε και σε επιθετικό τόνο, τι υπονοεί με αυτή του την κίνηση, για την υγεία και το μέλλον του παιδιού της. Ακολούθως τον ξέχεσε και ο νονός έφυγε κλαίγοντας οπότε και με πήρε τηλέφωνο.

Αναρωτιέμαι αυτή η μάνα, τί παράδειγμαδίνει στα παιδιά της; Πόση σκτοψυχιά και βρώμα, υπάρχει στους ανθρώπους και δη στους νέους;

Εγώ προσωπικά θα πω συγχαρητήρια σε αυτόν τον νονό. Πρώτον γιατί στηρίζει το έργο ανθρώπων που πασχίζουν για τα παιδιά και μια μέρα όταν το βαφτιστήρι του μεγαλώσει θα τον δικαιώσει και θα έχει να θυμάται ότι έχει έναν υπέροχο νονό. Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Γαρυφαλλιά


Πηγή