«Προδώθηκαν» από ένα στοιχείο: Βρέθηκαν αυτοί που έδωσαν εντολή για την εκτέλεση Καραϊβάζ, ραγδαίες εξελίξεις

April 17, 2023

«Προδώθηκαν» από ένα στοιχείο: Βρέθηκαν αυτοί που έδωσαν εντολή για την εκτέλεση Καραϊβάζ, ραγδαίες εξελίξεις


Διαφ.

Σημαντικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς οι Αρχές έχουν νέα στοιχεία στα χέρια τους και ήδη έχουν επικοινωνία με δικαστικούς, ώστε να “κλειδώσουν” τις συλλήψεις.



Τα κομμάτια του παζλ, που πρέπει να συμπληρωθούν, ώστε να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις αναζητούν οι αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα, οι αρχές έχουν ορισμένα στοιχεία, μια σχετική γνώση για το ποιοι είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της άνανδρης δολοφονίας τους δημοσιογράφου πριν από 2 χρόνια.

Αυτοί έδωσαν την εντολή για την εκτέλεση Καραϊβάζ – Το στοιχείο που τους έκαψε

«Αντιμετωπίζουν προβλήματα για να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις, όσον αφορά την τεκμηρίωση», τόνισε, τονίζοντας πως «υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος ο φάκελος».

Το βασικό στοιχείο στις έρευνες της αστυνομίας είναι το δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων με τη μοτοσικλέτα, για την οποία δεν έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία.

Αντίθετα, έχουν προκύψει στοιχεία για το βαν που ακολουθεί και συμπορεύεται με τη μοτοσικλέτα στη Λ. Ποσειδώνος κατά το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Οι αρχές βρήκαν τον ιδιοκτήτη του βαν, το οποίο ανήκει σε μια εταιρεία. Έχουν κάνει κάποιους συσχετισμούς με πρόσωπα, έχει δημιουργηθεί ένα αρχικό προφίλ, αλλά πρέπει να γίνει η τεκμηρίωση για να προχωρήσει η υπόθεση.

Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς – μεταξύ άλλων – οι δράστες έχουν λάβει τα μέτρα τους με κινητά μιας χρήσης, για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Υπουργός είχε πει στον καναλάρχη να ζητήσει να τον απολύσει», είπε η σύζυγός του

Η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο, Τασούλα Παπανικολάου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Στην ερώτηση: «Θεωρείτε ότι ενοχλούσαν τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ;»

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου είπε: «Σίγουρα ενοχλούσαν όσα έγραφε. Είχε πηγές από όλους τους χώρους, το γνώριζαν όλοι. Ό,τι έλεγε και έγραφε έπρεπε να τα διασταυρώσει πριν πολλές φορές.”Έπαιρναν τα τηλέφωνα φωτιά” λέγαμε γελώντας με τον Δημήτρη μας. Όταν μάθαινε για κάποιον αργυρώνητο αστυνομικό ή ότι ήταν περίεργα αναμεμειγμένος, γινόταν έξαλλος. Δεν χαριζόταν σε κανέναν, αυτό ήταν που φοβούνταν στον Γιώργο. Υπήρξε αξιωματικός που ενώ ήταν πολλά χρόνια «φίλοι», όταν έμαθε ότι ήταν μπλεγμένος, έγινε άσπονδος εχθρός του, παρόλο που είχε ανέβει πολύ σε αξίωμα».

«Ποτέ δεν δείλιασε να τα βάλει με οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως του αξιώματος που κατείχε και αψηφώντας τις συνέπειες που θα είχε για τον ίδιο. Αυτό φαίνεται και από τα γραφόμενά του. Προφανώς δεν υπολόγισε ότι υπήρχε άνθρωπος που θα ζητούσε να σωπάσει η πένα του για πάντα», πρόσθεσε.

«Θα σας πω ένα περιστατικό που είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν. Κυριακή μεσημέρι τον είχε πάρει τηλέφωνο ένας υπουργός και του έλεγε ότι αν επιμείνει στη θέση του, θα μιλήσει με τον καναλάρχη προκειμένου να απολυθεί ο Γιώργος. Το αυτοκίνητο είχε ανοιχτή ακρόαση και ήμασταν μαζί με το παιδί μας, που ταράχτηκε και μετά τον ρωτούσε: “Μπαμπά, θα χάσεις τη δουλειά σου;”. Ο Γιώργος απάντησε ήρεμα στον Δημήτρη: “Μη φοβάσαι, αγάπη μου, όλα θα πάνε καλά. Εσύ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα”. Σε λίγο διάστημα ο εν λόγω υπουργός τού είπε: “Βρε Γιώργο, είχες δίκιο για αυτόν” για τον οποίο και μάλωναν», ανέφερε.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε επίσης: