Έκοψε 3 φαγητά που τρώμε ολοι, έχασε 30 κιλά: Μισός άνθρωπος ο Ματθαίος Γιαννούλης, έτσι έγινε μετά τη δίαιτα

April 17, 2023

Έκοψε 3 φαγητά που τρώμε ολοι, έχασε 30 κιλά: Μισός άνθρωπος ο Ματθαίος Γιαννούλης, έτσι έγινε μετά τη δίαιτα


Διαφ.

Άλλος άνθρωπος έχει γίνει ο Ματθαίος Γιαννούλης μετά την απώλεια των 30 κιλών.



Ο Ματθαίος Γιαννούλης έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και έχει γίνει άλλος άνθρωπος καθώς η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει στο παρελθόν κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον λόγο που αποφάσισε να χάσει κάποια κιλά και όπως είπε οι βασικοί λόγοι ήταν υγείας.

«Προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά για την υγεία μου πάνω από όλα και τα κατάφερα. Έχασα 30 κιλά», είχε πει ο Ματθαίος Γιαννούλης.

«Έχω πείσμα. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά κι εγώ να τα φάω 9 μήνες, έκοψα εντελώς το αλκοόλ και τα τηγανητά. Έκανα ένα χειρουργείο τον Σεπτέμβρη το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει εδώ και 5 χρόνια. Με έπιανε κρίση πανικού και έφευγα. Το άγχος της δουλειάς με έφερε σε αυτό το σημείο», τόνισε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος, είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στις τελευταίες του αναρτήσεις είναι εμφανές το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: