Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή: Η κόρη της Υρώς Μανέ, Φαίδρα Νταϊόγλου είναι πραγματικά μια κούκλα

April 17, 2023

Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή: Η κόρη της Υρώς Μανέ, Φαίδρα Νταϊόγλου είναι πραγματικά μια κούκλα


Διαφ.

Στο όμορφο Πήλιο βρέθηκε για τις διακοπές του Πάσχα η Υρώ Μανέ μαζί με την κόρη της Φαίδρα Νταϊόγλου.



Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram μια selfie φωτογραφία με την 25χρονη κόρη της: «Χρόνια πολλά με αγάπη και φως στις ζωές μας! Από μένα και τη Φαιδρούλα μου», έγραψε η Υρώ Μανέ.

Η Φαίδρα, που μοιάζει αρκετά στη μητέρα της, έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

Μαμά και κόρη, βρέθηκαν δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς γιορτάζοντας την Κυριακή του Πάσχα με το ψήσιμο του οβελία. Στην ίδια παρέα και ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, όπως αποκάλυψαν οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Η 25χρονη χορεύτρια διαθέτει εξωτική ομορφιά ενώ μαγνητίζει τα βλέμματα με το καλοσχηματισμένο της κορμί σε συνδυασμό με τα υπέροχα ξανθά μακριά μαλλιά της και τα γαλανά μάτια της.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη.

Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε δηλώσει η Υρώ Μανέ σε παλαιότερη συνέντευξη της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: