Κατερίνα Στικούδη: «Έχει ομορφιά που μου κόβει την ανάσα» -Η ερωτική εξομολόγηση για τα γενέθλια της, από τον σύζυγό της

April 17, 2023

Κατερίνα Στικούδη: «Έχει ομορφιά που μου κόβει την ανάσα» -Η ερωτική εξομολόγηση για τα γενέθλια της, από τον σύζυγό της


Διαφ.

Τον έρωτά του για τη σύζυγό του Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να εκφράσει δημόσια ο Βαγγέλης Σερίφης.Η τραγουδίστρια έκλεισε χθες 16/4 τα 38 της χρόνια και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης της έκανε το πιο γλυκό δώρο.

Ο Dj Rico ευχήθηκε στη σύζυγό του με μια ερωτική εξομολόγηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτό είναι και θα είναι το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει. Και κάθε φορά θα μου κόβει την ανάσα. Δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά. Είναι ο καθρέφτης ενός υπέροχου εσωτερικού κόσμου, καλοσύνης, αλτρουισμού και ευγένειας σε ένα κόσμο που τα έχει ανάγκη. Χρόνια σου πολλά και μην αλλάξεις τίποτα!!» έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης για να ευχηθεί στην Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της, αφήνοντας σχόλιο στην ανάρτησή του. «Με τους 3 Σερίφηδές μου νιώθω τόσο ασφαλής… Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DjRicoNevma (@djrico99)


Πηγή