Κατερίνα Γιατζόγλου: Τα δικαστήρια με τον πρώην, ο νέος σύντροφος & η εγγονή που δεν την λέει ποτέ γιαγιά

April 18, 2023

Κατερίνα Γιατζόγλου: Τα δικαστήρια με τον πρώην, ο νέος σύντροφος & η εγγονή που δεν την λέει ποτέ γιαγιά


Διαφ.

Την Κατερίνα Γιατζόγλου (Αργυριάδου) την έχουν πει και Ελληνίδα «Dr Ρουθ», καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να αναλύει  σε βάθος τις σχέσεις των ανθρώπων άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με καυστική διάθεση.  Τα παιδιά της μικρά την αποκαλούσαν χαϊδευτικά «ναζί», καθώς όταν ήθελε μια μια ματιά τα έβαζε στη θέση τους.



Της: Έπη Τρίμη

Αναμφίβολα, η εύστροφη Θεσσαλονικιά πατάει πολύ γερά στα πόδια της,ενώ παραμένει γοητευτική και sex symbol ωριμάζοντας σαν το παλιό παλιό κρασί.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τη δημοσιότητα, τους δύο γάμους που έχει κάνει, τα παιδιά της αλλά και το εγγόνι της.

Η δημόσια έκθεση

Η Κατερίνα Γιατζόγλου αναφέρθηκε στην προβολή που πήρε η προσωπική της ζωή λέγοντας: «Πράγματι, πέρασα τη δημοσιότητα σε extreme μορφή. Αυτό είναι ένα παιχνίδι κι αν θες, θα το παίξεις. It takes two στα media, πάντα! Η προβολή της προσωπικής μου ζωής για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα είχε την ανοχή μου. Από ένα σημείο και μετά το έκοψα. Όταν πραγματικά δεν θέλεις, δεν θα γράψει κανείς για σένα και δεν θα ασχοληθούν. Αν το αντέχεις, κάν’ το»

Ο επεισοδιακός χωρισμός με τον Βαγγέλη Μπέη και η νέα σχέση

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε και για τους δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν και κατέληξαν σε διαζύγια. Δεν θέλησε όμως να αναφερθεί συγκεκριμένα στον γάμο της με τον Βαγγέλη Μπέη που έληξε το 2007, επεισοδιακά και ακολούθησαν δικαστικές διαμάχες. Είπε χαρακτηριστικά: «Κοίτα, η αλήθεια είναι πως ο κόσμος έχει δει τους γάμους μου στα πρωτοσέλιδα. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι οι γάμοι μου –αν εξαιρέσω τον πρώτο, που ήταν παιδικός έρωτας– ήταν μεγάλοι έρωτες. Ο δεύτερος δεν ήταν καν έρωτας. Οι εμπειρίες χτίζονται από λάθη» ξεκαθαρίζει. Τώρα έχει βάλει στη ζωή της συγκεκριμένες προτεραιότητες. «Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητες που μου άφησε ένα “τρομοκρατικό χτύπημα”, τις οποίες έχω κλείσει κατά 80%. Πρόκειται για μία κατάσταση, που είχε διαστάσεις τρομοκρατικού χτυπήματος. Μια κατάσταση που έχει να κάνει με την ησυχία και την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Γιατί για την οικογένειά μου υπήρξα πάντα εγώ και ο μπαμπάς και η μαμά. Η δεύτερη προτεραιότητα είναι να περνάω καλά και τρίτο και τελευταίο είναι να πηγαίνω καλά στη δουλειά μου. Πάντα την ευτυχία την έβαζα πάνω από την επιτυχία» παραδέχεται.

Από το 2019 φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ραφαήλ Δεσύπρη Σύμφωνα με δημοσίευμα του 2019 της Real της Κυριακής, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, είναι πολύ ευτυχισμένη και δείχνει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ στο πλευρό του Ραφαήλ Δεσύπρη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ραφαήλ Δεσύπρης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται κυρίως στον Τόπο καταγωγής του την Τήνο και έχει σχέση με την οικογένεια της φωτογράφου Μάρας Δεσύπρη αλλά το επάγγελμά του δεν είναι συγγενές με τη showbiz.

Τα τρία παιδιά από τους δύο γάμους

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μιλάει και για τους ρόλους της ως μαμά και γιαγιά. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Φράνσις και τον Τόμι από το γάμο της με τον Στηβ Γιατζόγλου και το 10χρονο Δημήτρη. Από την κόρη της Φράνσις Γιατζόγλου, απέκτησε την εγγονή της η οποία είναι σήμερα 3,5 ετών και τη λένε Έλενα. «Δεν είμαι η γιαγιά, είμαι η “Μάλα”. Το εφηύρε μόνη της η Ελένα μου! Το είπε πρώτη φορά όταν ήταν 8 μηνών. Μέχρι και σήμερα είμαι η “Μάλα”. Τώρα είναι 3,5 ετών. Δεν με τρομάζει η λέξη “γιαγιά”. Όταν βγαίνουμε με την Ελένα, όλοι νομίζουν ότι είναι η κόρη μου! Με ρωτάνε “Πότε το έκανες αυτό;”. Η μικρή πάλι εντυπωσιάζεται και μου λέει “Μάλα, πάλι μαμά θε είπαν” (δεν λέει το σίγμα). Οι άγνωστοι κρυφοσυζητάνε, λένε “έχει κι άλλο παιδί και το είχε κρύψει”. Πράγματι, είναι σαν το στερνοπαίδι μου»

«Δεν θα έκαναν τρίτο γάμο»

« Το έχω δει το έργο δύο φορές ήδη, δεν θα έκανα τρίτο γάμο. Καλώς ή κακώς, η ζωή δεν έρχεται ποτέ με οδηγίες χρήσης. Αυτή είναι μια γνώση, την οποία απέκτησα μετά από πολλά λάθη στη ζωή μου. Καταρχήν, κατάλαβα πως το μεγάλο έρωτα δεν τον παντρεύεσαι ποτέ, γιατί έτσι τον πυροβολείς».

Σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις, η Κατερίνα Γιατζόγλου δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως, στην ουσία, δεν υπάρχουν μόνο δύο άτομα σε μια σχέση, αλλά παραπάνω:

«Στις σχέσεις δεν είναι μόνο δύο. Είσαι εσύ κι ο άλλος. Είστε δύο. Οι γονείς σας, άλλοι 4 και βάλε. Μετά βάλε τος φόβους μας, ανεβαίνει το νούμερο. Οι εγωισμοί μας, ανεβαίνει κι άλλο το νούμερο. Και μετά είναι το παρελθόν μας, οι πρώην. Οπότε γινόμαστε πάνω κάτω 20 άνθρωποι. Η τεστοστερόνη είναι η απόλυτα καταστροφική ορμόνη για όλη αυτή την ιστορία, γιατί όταν είσαι «ντοπαρισμένος» με τεστοστερόνη όταν είσαι ερωτευμένος, δεν λειτουργείς νορμάλ. Γι΄αυτό λέμε πάντα ότι ένας τρίτος βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Θα σου πω κάτι που έγραψα σε ένα βιβλίο: «Καταλαβαίνω τους ανθρώπους αρκεί να μην τους ερωτευτώ».

Ο 27χρονος γιος στην Αμερική

«Ο γιος μου, ο Τόμι, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Έχει κάνει τρομερές σπουδές, έχοντας πάρει δύο υποτροφίες και, για την ηλικία που είναι, έχει θέση 40άρη στελέχους στην Ευρώπη, ενώ είναι μόνο 27 ετών. Το έχω πάρει απόφαση ότι θα μείνει για πάντα εκεί» λέει η Κατερίνα για το μεγαλύτερο γιο της.

Η εγγονή μου Έλενα δεν με έχει πει ποτέ γιαγιά

Είμαι παιδί του αύριο, ας έχω και 50.000 εγγόνια. Αυτή τη λέξη που τη λέτε για να με τρομοκρατήσετε γελάω τόσο πολύ. Είναι πιο αστείο πεθαίνεις. Άλλες μπορεί να πανικοβάλλονται, εγώ γελάω πάρα πολύ».

«Το χρήμα κανείς δεν το μίσησε»

«Το χρήμα, είναι απαραίτητο. Όχι για να είσαι ευτυχής. Εγώ δουλεύω πολύ, γιατί μ’ αρέσει να έχω την ανεξαρτησία μου, η οποία είναι ανεκτίμητη. Θέλω την ελευθερία μου. Όταν έχεις χρήματα, περιορίζεις τους ηλίθιους γύρω σου. Αυτό κάνει το χρήμα κι εγώ το θέλω γι’ αυτό. Άλλοι το θέλουν για το ακριβό εστιατόριο, το θέλουν για το φαίνεσθαι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: