“14 χρόνια είχα να βαφτώ & να χτενιστώ”: Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη, η πρεμιέρα & η αλλαγή στην εμφάνισή της

April 18, 2023

“14 χρόνια είχα να βαφτώ & να χτενιστώ”: Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη, η πρεμιέρα & η αλλαγή στην εμφάνισή της


Διαφ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και παρουσιάστριες είχε εδώ και χρόνια απείχε από την showbiz και είχε αποσυρθεί στην Πάρο τα τελευταία χρόνια αποφάσισε σήμερα



Το καλοκαίρι του 2009, η Σοφία Αλιμπέρτη ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με τον ANT1 και την πρωινή εκπομπή (Καλομελέτα κι έρχεται), πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Πάρο, όπου δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά, μαζί με τους δύο γιους της και τον Γιάννη Πάριο να την στηρίζουν.

Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη στην πρεμιέρα της

Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό αποφάσισε να κάνει μια δυναμική επανεμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» για τον ΑΝΤ1 και λίγο πριν την πρεμιέρα μίλησε για την επιστροφή της 14 χρόνια μετά

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο» λέει αρχικά, η Σοφία Αλιμπέρτη για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Όσο για εκείνο που την έκανε να πει το «Ναι» δήλωσε: «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σοφία Αλιμπέρτη

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της εκπομπής με ανεβασμένη διάθεση, δεν σταμάτησε να χορεύει και να χαμογελάει και δίπλα της φώναξε τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο μαζί με τους οποίους θα μας συμβουλεύουν σε θέματα υγείας και πρόληψης.

«Γεια σας, καλώς ήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή “Ζήσε αλλιώς”. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς πρέπει να έχει γνώση. Για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε γνώση για να ξέρετε να διαχωρίσετε, να ξέρετε τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα. Πότε χρειάζεται να πάω στον γιατρό και πότε πρέπει να πάρω μια βαθιά αναπνοή. Καλωσορίζω τους συνεργάτες μου, Κωνσταντίνο Δέδε και Κωνσταντίνο Ξένο» δήλωσε στην πρεμιέρα της η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: