Μαζί με την αδερφή της, δίπλα στη σούβλα: Η 1η φωτο της Νικολούλη μετά τον τραυματισμό & την ακύρωση της εκπομπής

April 18, 2023

Μαζί με την αδερφή της, δίπλα στη σούβλα: Η 1η φωτο της Νικολούλη μετά τον τραυματισμό & την ακύρωση της εκπομπής


Διαφ.

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το ατύχημα που είχε στο μάτι καθώς βρέθηκε με την αδερφή της και φίλους για να γιορτάσει την Κυριακή του Πάσχα ποζάροντας και δίπλα στον οβελία. Η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας την Παρασκευή 21 Απριλίου μετά και από σύσταση των γιατρών για ξεκούραση.



Η Αγγελική Νικολούλη είχε πρόσφατα ένα ατύχημα με τον γάτο της κάτι το οποίο την κράτησε και εκτός εκπομπής την εβδομάδα πριν το Πάσχα. Και έτσι η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν μεταδόθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου.






Το ατύχημα της Αγγελικής Νικολούλη

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα εντός του σπιτιού, όταν ο γάτος της τη γρατζούνισε στο μάτι. Η δημοσιογράφος κρατούσε το αγαπημένο της κατοικίδιο αγκαλιά και μετά από μια απότομη κίνησή του υπέστη ένα μικρό τραυματισμό στην περιοχή του ματιού.

Η Αγγελική Νικολούλη μετέβη στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της, αλλά χρειάστηκε για την αποθεραπεία της να απέχει για μερικό διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αγγελική Νικολούλη: Η δήλωσή της για τον τραυματισμό της

«Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει», είχε ενημερώσει η Αγγελική Νικολούλη σχετικά με την περιπέτειά της στο anikolouli.gr

Η Αγγελική Νικολούλη πέρασε την Κυριακή του Πάσχα μαζί με την αδελφή της και αγαπημένα της πρόσωπα, και ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε μετά τον τραυματισμό της

Η Αγγελική Νικολούλη και στις τρεις φωτογραφίες γιόρτασε την Κυριακή του Πάσχα φορώντας ωστόσο γυαλιά ηλίου, καλύπτοντας τα μάτια της.

Αγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον τραυματισμό της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: