Έκλεισε τα 5, στέκεται όρθιος & σβήνει τα κεράκια: Συγκίνηση για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, το “ευχαριστώ” των γονιών

April 18, 2023

Έκλεισε τα 5, στέκεται όρθιος & σβήνει τα κεράκια: Συγκίνηση για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, το “ευχαριστώ” των γονιών


Διαφ.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έχει καταφέρει αρκετές φορές με την δύναμή του να συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα. Ο μικρός παλεύει εδώ και χρόνια και η δύναμη ψυχής του είναι παράδειγμα για όλους μας ενώ με κάθε του βήμα και με κάθε του πρόοδο είναι σαν να περπατάμε και εμείς στο πλάι του. Από την πρώτη μέρα δεν έλειψαν οι γονείς του ούτε λεπτό από δίπλα του και με την στάση τους και την αξιοπρέπεια μου διαχειρίζονται τις καταστάσεις της ζωής δίνουν ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς εκεί έξω. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τα πέμπτα του γενέθλια και μας εύχεται καλό Πάσχα με ένα συγκινητικό βίντεο.



Ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε τα πέμπτα του γενέθλια

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έκλεισε τα 5 του χρόνια και το μοιράστηκαν οι γονείς του με μια τρυφερή ανάρτηση

“Σήμερα το αγοράκι μας έκλεισε τα 5 του χρόνια!! 5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ! Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη και υγεία!” ήταν τα λόγια των γονιών του

Η ανάρτηση με την τούρτα του Παναγιώτη Ραφαήλ

και δημοσίευσαν και μια πρόσφατη φωτογραφία του

Ενώ μια πρόσφατη ανάρτηση των γονιών του, μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και πόσο τον βοήθησε η θεραπεία για τη σπάνια ασθένεια, που ακολούθησε στο εξωτερικό.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: