Συγκινεί ο Ηλίας Μαμαλάκης: “Δεν θα μου άρεσε να βρεθώ σε γηροκομείο. Θα ήθελα να είμαι με την οικογένεια μου”

April 18, 2023

Συγκινεί ο Ηλίας Μαμαλάκης: “Δεν θα μου άρεσε να βρεθώ σε γηροκομείο. Θα ήθελα να είμαι με την οικογένεια μου”


Διαφ.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ο γνωστός Σεφ, παρουσιαστής, συγγραφέας αλλά και κριτής σε διαγωνισμούς μαγειρικής εδώ και χρόνια απέχει από την Ελληνική τηλεόραση χωρίς απαραίτητα να είναι 100 τις 100 επιλογή του. Βρέθηκε ανήμερα του Πάσχα στην εκπομπή «Δύο στη Μία» και άνοιξε την καρδιά του στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχή του, στα χλευαστικά σχόλια που έχει δεχθεί αλλά και στην Βέφα Αλεξιάδου.



«Έχω βάλει σιδηρή πανοπλία, δεν απογοητεύομαι εύκολα. Έχω χλευαστεί στο διαδίκτυο από πιτσιρικάδες και δεν κούνησα ποτέ το δάκτυλο μου ή να πάω στην ηλεκτρονική αστυνομία. Όταν δεν δίνεις σημασία, αυτό σιγά σιγά ξεφουσκώνει», δηλώσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ηλίας Μαμαλάκης: “Δεν θα μου άρεσε να βρεθώ σε γηροκομείο

«Δεν θα μου άρεσε καθόλου να βρεθώ σε γηροκομείο. Θα ήθελα να είμαι με την οικογένεια μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω τώρα», εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός σεφ στον αέρα της ΕΡΤ1.

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά όχι με την έννοια ότι θέλω απλά να βγω με μία καινούργια δουλειά. Έχω θέματα πολύ σημαντικά που θα ενδιέφεραν τον κόσμο αλλά δεν έχουν τελεσφορήσει παρά τις συζητήσεις. Δεν είμαι διαδρομιστής, δηλαδή να πάω σε ένα κανάλι να πουλήσω τον εαυτό μου» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Έχω ένα concept που το έχω δουλέψει πολύ και είναι σχεδόν έτοιμο, που ήταν η κουζίνα του 5ου αιώνα προ Χριστού, ζώντος του Περικλέους. Το μεγαλύτερο αρχείο φαγητών της αρχαίας Ελλάδας είναι οι κωμωδίες, γιατί συνέχεια τρώνε. Υπάρχουν πολύ σπάνιες περιγραφές και συνταγές, έως και επιπόλαιες θα τις έλεγα», αποκαλύπτει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: