“Δεν είναι παιχνίδι”: Τα δίδυμα Τανιμανίδη-Μπόμπα τσούγκρισαν αυγά, αλλά το σχόλιο της μαμάς τους έφερε αντιδράσεις

April 18, 2023

“Δεν είναι παιχνίδι”: Τα δίδυμα Τανιμανίδη-Μπόμπα τσούγκρισαν αυγά, αλλά το σχόλιο της μαμάς τους έφερε αντιδράσεις


Διαφ.

H Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους Σίφνο για να περάσουν τις εορταστικές αυτές μέρες του Πάσχα. Το λαμπερό ζευγάρι και ειδικά η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται αρκετά συχνά μέσω των social media υπέροχες και γλυκές στιγμές με τα δίδυμα αν και πολλές φορές τις γλυκές αυτές στιγμές αμαυρώνουν κάποια άσχημα και ορισμένες φορές αδικαιολόγητα σχόλια.



Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη ντυμένες ασορτί τσουγκρίζουν για πρώτη φορά

Έτσι και αυτή τη φορά η μαμά θέλησε να μοιραστεί με τους φανς της ένα βίντεο όπου Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη ντυμένες ασορτί τσουγκρίζουν για πρώτη φορά τα πασχαλινά τους αυγά και προκειμένου να μην στεναχωρηθούν από το σπάσιμο των αυγών τους εξηγεί με την εξής φράση “έτσι είναι το παιχνίδι”.

Αρκετοί ήταν αυτοί που επιδοκίμασαν αυτήν την όμορφη και γλυκιά οικογενειακή αλλά υπήρξαν και ορισμένοι που δεν τους άρεσε το γεγονός οτι η Χριστίνα Μπόμπα προκειμένου να μην στεναχωρηθούν οι δίδυμες αποκάλεσε το τσούγκρισμα παιχνίδι. Θεωρώντας πως είναι ασέβεια σε ένα έθιμο της έγραψαν “μόνο που δεν είναι παιχνίδι !!!!” Κάτι που προκέλεσε έντονη στιχομυθία στα σχόλια μεταξύ των followers.

Δείτε το βίντεο με τα δίδυμα Τανιμανίδη-Μπόμπα να τσουγκρίζουν τα πρώτα τους αυγά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: