Τρέχουν για εξετάσεις: Σερβιτόρα που έφτιαχνε κοκτέιλ απολύθηκε μόλις όλοι έμαθαν το μυστικό “συστατικό” στα ποτά

April 18, 2023

Τρέχουν για εξετάσεις: Σερβιτόρα που έφτιαχνε κοκτέιλ απολύθηκε μόλις όλοι έμαθαν το μυστικό “συστατικό” στα ποτά


Διαφ.

Έχουμε ακούσει ίσως και πιεί ποτά μπόμπες.. Έχουμε διαβάσει για οργισμένους σερβιτόρους ή μπάρμαν να αναμιγνύουν διάφορα στα ποτά μας… Αλλά κοκτέιλ σαν αυτό της σερβιτόρας από την Ιαπωνία δεν έχουμε ξανασυναντήσει.



Σερβιτόρα που έφτιαχνε κοκτέιλ απολύθηκε όταν έμαθαν το μυστικό “συστατικό”

Μια καφετέρια στην Ιαπωνία απέλυσε τη σερβιτόρα της επειδή έφτιαξε ένα κοκτέιλ με το ίδιο της το αίμα, με τους γιατρούς να συμβουλεύουν τους πελάτες να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Η καφετέρια με την ονομασία Mondaiji Con Cafe Daku, που μεταφράζεται ελεύθερα ως “Σκοτεινό καφέ για προβλήματικά παιδιά ” έχει ως θέμα την πρόσληψη σερβιτόρων που φορούν σκούρα χρώματα και goth-style μακιγιάζ.

Σερβιτόρα χρησιμοποιούσε το αίμα της σε κοκτέιλ

Το καφέ, που βρίσκεται στη συνοικία ψυχαγωγίας Susukino στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ιαπωνίας, το Χοκάιντο, ανακοίνωσε στις 2 Απριλίου ότι απέλυσε μια υπάλληλο που ανακάτεψε το αίμα της σε ένα κοκτέιλ. Εξέδωσε μια συγγνώμη για την επικίνδυνη συμπεριφορά της, ανέφεραν όπως ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Flash.

Η σερβιτόρα φέρεται να έγχυσε το αίμα της στο ποτό κατόπιν αιτήματος ενός πελάτη

Η καφετέρια δήλωσε ότι η ενέργεια της σερβιτόρας ήταν “απολύτως απαράδεκτη” και ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστή για μία ημέρα, καθώς θα αντικαταστήσει τα ποτήρια για τα ποτά.

Η καφετέρια, που άνοιξε τον Μάρτιο, διαθέτει επίσης ένα ειδικό μενού που “μπορείς να πιείς όσο θες” για 19 δολάρια την ώρα.

Ένας γιατρός, ο Zento Kitao, δήλωσε ότι η απολυμένη υπάλληλος και οι πελάτες που ήπιαν τα κοκτέιλ της με αίμα θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις για να αποκλειστούν ασθένειες που μεταδίδονται με το αίμα, όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη.

“Οι περιπτώσεις ανθρώπων που μολύνονται από την κατανάλωση αίματος άλλου ατόμου είναι σπάνιες, αλλά σημαντικές ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αίματος, όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη. Εάν υπάρχουν πληγές στο στόμα, είναι εύκολο να μολυνθεί κανείς από τη μετάδοση αίματος”, δήλωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: