Είναι μαζί 47 χρόνια, έχουν 1 γιο: Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Γλυκερίας, το επάγγελμα & η σπάνια φωτο

April 18, 2023

Είναι μαζί 47 χρόνια, έχουν 1 γιο: Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Γλυκερίας, το επάγγελμα & η σπάνια φωτο


Διαφ.

Η Γλυκερία είναι μία από τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού έχοντας στο ιστορικό της μεγάλες επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες. Ενώ συγκαταλέγεται στις εμπορικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες



Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Γλυκερίας

Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωής εκτός δημοσιότητας. Λίγες είναι οι φορές που έχει απασχολήσει τα μέσα εκτός από την καριέρα της και έτσι αρκετοί δεν γνωρίζουν πως είναι παντρεμένη εδώ και 47 χρόνια με τον αγαπημένο της Στέλιο. Ο οποίος παράτησε την καριέρα του στα ροκ συγκροτήματα των seventies, για να αναλάβει την καριέρα της Γλυκερίας και γνωρίστηκαν το 1976 αφού εκείνος ήταν μαέστρος στο μαγαζί που εμφανιζόταν η τραγουδίστρια.

Είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Φωτιάδη ο οποίος παράτησε την καριέρα του στα ροκ συγκροτήματα των seventies, για να αναλάβει την καριέρα της Γλυκερίας.

Είναι μαζί περισσότερα από 40 χρόνια και όπως είχε δηλώσει η τραγουδίστρια «Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πιο δύσκολη μεταξύ μας. Νομίζω υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια. Και ακραίες καταστάσεις και φτάσαμε σε πολλά σημεία. Αλλά έτσι γίνεται. Μέσα από τις αντιθέσεις βρίσκεις και τα καλά. Θέλει ψάξιμο, εκεί πρέπει να βάλεις τη λογική. Η κρίση στη σχέση προσθέτει στον άνθρωπο περισσότερη γνώση και μια εμπειρία και τι να εκτιμήσεις περισσότερο στον άλλο. Κάτι που δεν το είχες δει πριν το βλέπεις τότε» Μαζί έχουν κάνει ένα παιδί τον Κωνσταντίνο ο οποίος ακολουθεί το δρόμο των γονέων του.

Δείτε παρακάτω την Γλυκερία με τον σύζυγό της:

Γλυκερία: Έχετε δει τον σύζυγο της τραγουδίστριας;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: