Του μιλάει κι εκείνος “απαντάει”: Ξετρελαμένη με τον γιο της η Ιωάννα Τούνη, το τρυφερό στιγμιότυπο στο διαδίκτυο

April 18, 2023

Του μιλάει κι εκείνος “απαντάει”: Ξετρελαμένη με τον γιο της η Ιωάννα Τούνη, το τρυφερό στιγμιότυπο στο διαδίκτυο


Διαφ.

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν το πρώτο τους ταξίδι με το παιδάκι τους και επισκέφθηκαν την Αίγυπτο όπου και πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα. Το ζευγάρι είναι στην πιο ευτυχισμένη περίοδο και πραγματικά δεν αποχωρίζονται το παιδί τους και ειδικά η Ιωάννα Τούνη η οποία δεν το αφήνει στιγμή από τα μάτια της.



Το ζευγάρι δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην Αίγυπτο μιας και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί στα social media με την Ιωάννα μάλιστα να είναι μια από τις πιο πετυχημένες Influencers της χώρας μας. Και αμέσως μετά το ταξίδι τους στην Αίγυπτο το ζευγάρι επισκέφθηκε το νησί της Πάρου και ναι σωστά μαντέψατε μαζί τους και το νουνίτο όπως αποκαλεί η Ιωάννα τον γιο της.

Ξετρελαμένη με τον γιο της η Ιωάννα Τούνη

Μαζί με το ζευγάρι ήταν φυσικά και ο μικρός γιος του, τον οποίο είναι οι γονείς δεν μπορούν να αποχωριστούν με τίποτα.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα με ένα Instagram story εξήγησε πως δεν πήγαν φέτος στην Ανάσταση καθώς το θεώρησαν επίφοβο για το παιδί τους.

Σήμερα το βράδυ (17/4) η Ι. Τούνη δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο με τον μπέμπη της, όπως θα δείτε ο μπέμπης βγάζει τις πρώτες του κραυγές προσπαθώντας να απανήσει στην μαμά που του μιλάει ενώ τον χαϊδεύει

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη με τον «Νουνίτο»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: