Διαμέρισμα μόλις 11τμ στο Παγκράτι, είναι τόσο όμορφο και άνετο που θυμίζει δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου

April 18, 2023

Διαμέρισμα μόλις 11τμ στο Παγκράτι, είναι τόσο όμορφο και άνετο που θυμίζει δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου


Διαφ.

Εντυπωσιάζει το μόλις 11 τ.μ. διαμέρισμα στο Παγκράτι, που μπορεί να εξυπηρετήσει πλήρως την καθημερινότητά του.



Ανεβαίνοντας την Υμηττού, κοντά στο συντριβάνι του Παγκρατίου θα βρεις μια πολυκατοικία του 1953 κι εκεί, ένα πολύ μικρό διαμέρισμα. Πολύ μικρό. Μόλις 11 τ.μ.! Κι όμως είναι τόσο καλοφτιαγμένο που μπορεί να χωρέσει τη ζωή σου.

«Ήμουν πολύ τυχερός γιατί, όταν έκανα τις αποξηλώσεις στο μπάνιο, εντόπισα ότι η μεσοτοιχία του είναι κατασκευασμένη από πέτρα. Ευτυχώς για εμένα όταν κατασκευάστηκε η πολυκατοικία ο τοίχος που συνορεύει με το διπλανό οικόπεδο/ διπλανή πολυκατοικία ήταν πετρόχτιστος και δεν τον κατεδάφισαν, έτσι αποφάσισα να τον εμφανίσω σε όλη την πλευρά του τοίχου, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί κάτι πολύ όμορφο και κομψό. Αξιοποίησα κάθε εκατοστό του χώρου ώστε η εκμετάλλευση του ακινήτου να αξιοποιείται τόσο για βραχυχρόνια (RBNB) αλλά και για μακροχρόνια χρήση», λέει ο Χαρίσιος Καφτεράνης, ιδιοκτήτης.

«Έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο ο χώρος κάτω από το κρεβάτι, έχουν δημιουργηθεί κουτιά αποθήκευσης αλλά και συρτάρια στα οποία γίνεται καθημερινή χρήση. Υπάρχει μεγάλη ντουλάπα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους», συνεχίζει.

Στον χώρο των 11 τ.μ. κάποιος μπορεί να πάρει το πρωινό του και να φωνάξει και παρέα, χρησιμοποιώντας ένα συρτάρι μέσα από το οποίο εξέρχεται ένα τηλεσκοπικό συρόμενο τραπεζάκι 80cm, υπάρχει μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας που μπορείς να δουλέψεις με τον υπολογιστή σου, καθώς και χώρος για την τοποθέτηση βιβλίων (μικρή βιβλιοθήκη). Επίσης, ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι πλήρης.

Στο χώρο, υπάρχουν όλες οι ηλεκτρολογικές συσκευές – από τοστιέρα, φουρνάκι και βραστήρα, μέχρι κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, μαγειρικά σκεύη και σίδερο!

Δείτε φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: