Σταμάτησε να τρώει δυο πράγματα και έχασε τα περιττά κιλά: Το μυστικό της Μαρία Κορινθίου, που την άφησε μισή

April 18, 2023

Σταμάτησε να τρώει δυο πράγματα και έχασε τα περιττά κιλά: Το μυστικό της Μαρία Κορινθίου, που την άφησε μισή


Διαφ.

H Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την μεγάλη απώλεια κιλών, εξηγώντας, παράλληλα, για ποιο λόγο η «τοξικότητα» προσθέτει κιλά.



Πως έχασε τα κιλά η Μαρία Κορινθίου

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο».

Και συνεχίζει η Μαρία Κορινθίου «τα κουτσομπολιά τα θεωρώ πολύ τοξικά. 20 χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις και έχω πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να αγαπιέμαι και να αγαπάω, να γελάω, να αγκαλιάζομαι και να το εννοώ. Όταν ξεκίνησα να χάνω κιλά ο Γιάννης με έβλεπε να κλείνομαι στο δωμάτιο για να δω ντοκιμαντέρ και να κάνω διαλογισμούς και μου έλεγε “δεν πας καλά΄”. Πλέον του μεταδίδω την ψυχική μου δύναμη και ηρεμία».

Σχετικά με την κόρη της, Ισμήνη, επεσήμανε «η Ισμήνη λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στις μέρες μας όποιο επάγγελμα και εάν διαλέξει θα περάσει δύσκολα. Αλλά θεωρώ πώς ό,τι λαχταρά η καρδούλα σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ να παίξουμε μαζί. Θα ήταν υπέροχο».

Πως προέκυψε η συμμετοχή της Μαρίας Κορινθίου στο “Πρωινό”

Για τη συμμετοχή στην εκπομπή «Πρωινό», η Μαρία Κορινθίου σημείωσε «ήταν ξεκάθαρο όταν μπήκα εμβόλιμη. Ήταν δομημένη και στημένη από τον Γιώργο Λιάγκα και γνώριζα ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής ήξερα ακριβώς τη θέση μου. Και εγώ αυτό ήθελα. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε θέλω να γίνω. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο και ανάλαφρο».

Ερωτηθείσα για τις φήμες που την θέλουν τη νέα σεζόν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, απάντησε «δεν ξέρω εάν θα κάναμε πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη, εξαρτάται από τις συνθήκες. Άλλα λαχταράει η ψυχούλα μου αν με ρωτά. Εξαρτάται από το περιβάλλον, τους συνεργάτες».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: