Κατερίνα Γαβαλά: Πώς είναι σήμερα η τελευταία γυναίκα του Γιάγκου Δράκου, δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Βίρνα

April 18, 2023
Κατερίνα Γαβαλά: Δείτε πώς είναι η τελευταία σύντροφος του Γιάγκου Δράκου σήμερα, χωρίς να μπορεί να την αναγνωρίσει ούτε η Βίρνα.

Κατερίνα Γαβαλά: Πώς είναι σήμερα η τελευταία γυναίκα του Γιάγκου Δράκου, δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Βίρνα


Διαφ.

Η Κατερίνα Γαβαλά, που υποδύθηκε την τελευταία σύζυγο του Γιάγκου Δράκου στη “Λάμψη“, έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, ενώ δεν έχει αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση.



Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2000 κι ενώ ακόμη σπούδαζε υποκριτική, πέρασε από ένα κάστινγκ για τις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου στον ANT1 και τελικά πήρε το ρόλο της Κατερίνας Βεΐκου Χρυσολωρά, στη σειρά “Καλημέρα Ζωή”, όπου παρέμεινε για τρεις σεζόν, μέχρι και το 2003.

Στη συνέχεια, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς αποφάσισε να τοποθετήσει τον χαρακτήρα που αυτή υποδυόταν και στην άλλη καθημερινή του σειρά, τη “Λάμψη“.

Η Κατερίνα Γαβαλά έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, πλέον εργάζεται ως δασκάλα-εμψυχώτρια στα δημιουργικά εργαστήρια εφήβων του Εθνικού Θεάτρου.

Παράλληλα και ως νηπιαγωγός συνεργάζεται με σχολεία, διδάσκει θεατρικό παιχνίδι, θεατρική αγωγή και σκηνοθετεί παιδικές παραστάσεις.

Δεν έχει αλλάξει καθόλου η Κατερίνα Γαβαλά

Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την Κατερίνα Γαβαλά σε νυχτερινό κέντρο και όπως διαπιστώνεται, ελάχιστα έχει αλλάξει από την ηθοποιό που έγινε γνωστή στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου.

sizes=(max-width:

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός πήρε διαζύγιο, έπειτα από επτά χρόνια γάμου, από τον Δημήτρη Δρακόπουλο και όπως αναφέρει η Espresso, το διαζύγιό τους είναι συναινετικό και οι δυο τους χώρισαν ήρεμα και πολιτισμένα για χάρη του μοναχογιού τους, Παναγιώτη, που είναι μόλις εννέα ετών.

Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα πλατό της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1, την “Λάμψη“, έγιναν ζευγάρι το 2006 και λίγα χρόνια μετά παντρεύτηκαν στη Νάξο, τον τόπο καταγωγής της Κατερίνας Γαβαλά.

Ήταν φίλοι, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και κατέληξαν και πάλι φίλοι, υπογράμμισε στην εφημερίδα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: