Τάσος Ξιαρχό: Η αντίδραση της γιαγιάς του όταν της αποκάλυψε ότι είναι γκέι

April 19, 2023

Τάσος Ξιαρχό: Η αντίδραση της γιαγιάς του όταν της αποκάλυψε ότι είναι γκέι



Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε στις κάμερες την απάντηση της γιαγιάς του, όταν της μίλησε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.



«Καλύτερα να μην ξέρουν λέμε. Ίσως τους τρομάξει. Άλλος λέει: αν το πεις, μόνο προβλήματα θα έχεις. Η γιαγιά μου φούσκωσε μάτι, σκέφτηκε και μετά μου χαμογέλασε. Όμως, το είπα με την αλήθεια μου και ανθρώπινα, όχι σαν σοβαρό γεγονός. Δεν είναι μαντάτα το να είσαι ομοφυλόφιλος, είναι ψυχή. PS: εδώ βλέπετε μία σέξι βερσιόν αλλά λέει κάπου εκεί: opened up. Αυτό έκανα. Σου γυρίζω τον διακόπτη λοιπόν, να το κάνεις κι εσύ. Απλά πες το», είχε γράψει σε σχετική του ανάρτηση στο Instagram ο Τάσος Ξιαρχό.

«Απλά πες το και μην το πεις σαν κάτι σοβαρό, λες και έχει έρθει η Αποκάλυψη. Πρέπει να σκεφτεί και ο γονιός ότι μπορεί να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος. Εγώ το είπα στη γιαγιά, γιατί είναι άλλης γενιάς και ήθελα να δω την αντίδρασή της», είπε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha ο Τάσος Ξιαρχό.

«Της λέω: γιαγιά, είμαι γκέι, και τι έγινε; Κοκκαλώνει, με κοιτάει και μου λέει: καλά να περνάς ό,τι και να είναι, παιδί μου. Πάντα μου άρεσε η αλήθεια, να μην χάνουμε χρόνο. Αλλάζει η φάση των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα. Στους γονείς όσες φορές και να το πεις, ελπίζουν ότι απλώς πειραματίζεσαι», πρόσθεσε ο γνωστός χορευτής.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: