«Το παιδί μου έγινε άγγελος»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 35χρονης Κατερίνας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

April 19, 2023

«Το παιδί μου έγινε άγγελος»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 35χρονης Κατερίνας που σκοτώθηκε σε τροχαίο


Διαφ.

Η εστεμμένη Κατερίνα Γεωργιάδη, «έσβησε» στην άσφαλτο του Ασπρόπυργου και η μητέρα της μίλησε για εκείνη στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha.



Οι γονείς της Κατερίνας Γεωργιάδη την περίμεναν στην Κόρινθο για να κάνουν Πάσχα μαζί. Η 35χρονη δεν έφτασε ποτέ, καθώς το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/4), άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Η μητέρα της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, συγκλόνισε τους πάντες με όσα ανέφερε για το παιδί της. «Έχει γίνει άγγελος το παιδί μου», είπε με τρεμάμενη φωνή και περιέγραψε το πώς πληροφορήθηκε ότι η κόρη της σκοτώθηκε στο δυστύχημα.
«Από την τροχαία το έμαθα ότι είχε ατύχημα… Δεν φταίει το παιδάκι μου, πήγαινε Αθήνα και ερχόταν να κάνουμε Πάσχα πάλι Κόρινθο. Ένα αγγελούδι, ένας άγγελος. Μια ψυχή… Πώς να σας περιγράψω την ψυχή του παιδιού μου. Δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί, δεν υπάρχει. Δεν έχω λόγια να πω, δεν έχω λόγια να πω τι παιδί είχα. Όχι γιατί ήταν δικό μου το παιδί, αλλά δεν υπάρχουν τα λόγια για αυτό το παιδί», εξήγησε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: