«Φτάνει πια, η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα»: Έξω φρενών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

April 19, 2023

«Φτάνει πια, η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα»: Έξω φρενών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Διαφ.

Ξεσπά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, με αφορμή ένα δημοσίευμα για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.



Το εν λόγω δημοσίευμα ήρθε λίγες μέρες μετά την απώλεια του σκύλου της. Η ίδια να περνά μια δύσκολη περίοδο για το τετράποδο που έφυγε από την οικογένειά της.

«Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά… φτάνει, παραπάει», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεο.

Ενώ έδειξε στην κάμερα το δημοσίευμα με τίτλο: «Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις»

«Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος” μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι (έγκυος). Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες», σχολίασε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την απώλεια του σκύλου της και τη δύσκολη περίοδο που θα ξεπερνούσε με μια ευχάριστη είδηση όπως η εγκυμοσύνη.
«Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει. Γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε. Μην παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους. Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει. Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις», είπε ξεσπώντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: