Survivor All Star Spoiler: Χαμός στην αποψινή ψηφοφορία, ποιος είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση

April 19, 2023

Survivor All Star Spoiler: Χαμός στην αποψινή ψηφοφορία, ποιος είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.

Με τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά υποψήφιους προς αποχώρηση συνεχίστηκε το Survivor, μετά τη μικρή διακοπή του λόγω Πάσχα.



Λόγω αυτής της διακοπής, έχουμε τέσσερις ασυλίες αυτήν την εβδομάδα. Δηλαδή, την προηγούμενη Κυριακή ψηφίστηκαν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με τον Τάκη Καραγκούνια, μετά ακολούθησε ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ εχθές βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης και σήμερα αναμένουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει τον πέμπτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση. Πέντε λοιπόν θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τους τρεις να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς για την παραμονή τους λόγω… δημοφιλίας!

Όπως καταλαβαίνετε τα Survivor Spoiler έχουν πάρει… φωτιά. Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία και ποιός θα είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αυτός είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στην 4η και προτελευταία ασυλία λοιπόν, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος, οδηγώντας τους Μαχητές σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν τον τρίτο δικό τους υποψήφιο.

Όπως είναι λογικό, τα βλέμματα θα στραφούν κυρίως στους άντρες, εκεί όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, o Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο για άλλη μια φορά, με τον ίδιο πρόσφατα να έχει απειλήσει με αποχώρηση, δηλώνοντας ότι έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση.

Ο πιο αδύναμος κρίκος της εβδομάδας στο Survivor All Star

Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τάκης Καραγκούνιας έχουν δοκιμαστεί ουκ ολίγες φορές και το κοινό έχει δείξει πως τους στηρίζει ακράδαντα! Η μάχη θα παιχτεί ανάμεσα σε Σπύρο και Παναγιώτη με τον δεύτερο να… είναι ο πιο αδύναμος κρίκος!

Δεν έχει γνωστοποιηθεί τι γίνεται με την ψηφοφορία, αλλά με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα στο παιχνίδι, ο Παναγιώτης – μάλλον – δεν θα προλάβει να ζήσει το πάρτι της ένωσης!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: