Γιώργος Δασκαλάκης: «Κατά 99,9% έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο», ευχάριστα νέα για την υγεία του τραγουδιστή

April 19, 2023

Γιώργος Δασκαλάκης: «Κατά 99,9% έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο», ευχάριστα νέα για την υγεία του τραγουδιστή


Διαφ.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο και όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του, την κεδίζει.«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9 τοις εκατό έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο», δηλώνει ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στους διαδικτυακούς του φίλους. Όπως εξομολογήθηκε, νίκησε την ασθένεια κατά 99,9% και ότι στην επόμενη αξονική, θα δείξει αν χρειαστεί μία τελευταία ακόμη χημειοθεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασκαλάκης είπε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9% έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω τις αγωγές με τα φάρμακα στο σπίτι. Θα ξέρουμε κιόλας με την επόμενη η αξονική αν ίσως χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία.
Οι γιατροί μου, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι για να ξέρουμε και τι γίνεται. Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου. Πρέπει να ξαναμπούν κάποια κιλάκια. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στη σύντροφό μου Μαρία. Τη μάνα μου που με ανέχεται. Στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν».

«Σε λίγες μέρες θα δείτε κάτι που θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό που θα κάνω… άστο δεν λέω τίποτα. Απλά κρατήστε την ημερομηνία 19 Μαΐου» σημείωσε στο τέλος του βίντεο ο τραγουδιστής, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.


Πηγή