Αποχώρησε κλαίγοντας: Σε κακή κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος -«Δε μπορώ να το πιστέψω» λέει με δάκρυα στα μάτια

April 19, 2023

Αποχώρησε κλαίγοντας: Σε κακή κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος -«Δε μπορώ να το πιστέψω» λέει με δάκρυα στα μάτια


Διαφ.

«Ταραχώδης» η σχέση του Νίκου Μπαρτζή κμε τον Ηλία Μπογδάνο, οι δύο ήταν φίλοι έξω από το Survivor ωστόσο μέσα στο παιχνίδι αυτό άλλαξε.



Πλέον οι δυο τους έχουν βρεθεί απέναντι με τον Ηλία Μπογδάνο να δείχνει πληγωμένος από την εξέλιξη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 18 Απριλίου ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα μην μπορώντας να δεχτεί την αλλαγή της στάσης του πρώην φίλου του.

«Γιώργο ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά γιατί, όπως ξέρουν όλοι, εγώ με τον Νίκο έξω από το Survivor ήμασταν πολύ κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί από την αρχή έχω κάνει πολλές. Ξεκίνησα με μία τοποθέτηση να παίρνουμε τις αποφάσεις πιο ομαδικά και με διάλογο. Ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα που με πόνεσαν και με στενοχώρησαν. Είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά, όπως την φιλία. Είπα ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον έχω αγαπήσει» είπε λίγο πριν από την έναρξη του στίβου μάχης.

Αμέσως μετά απομακρύνθηκε κλαίγοντας με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να σπεύδει για να τον παρηγορήσει. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στενοχωρεί. Δεν θέλω να πέσω μπροστά στην ομάδα και να ρίξω την ψυχολογία κανενός», ακούστηκε να λέει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: