Πέφτει «βόμβα» στο Survivor All Star: Δεν ξανάγινε αυτό που σκέφτηκε η παραγωγή για τις ομάδες μετά την ένωση

April 19, 2023

Πέφτει «βόμβα» στο Survivor All Star: Δεν ξανάγινε αυτό που σκέφτηκε η παραγωγή για τις ομάδες μετά την ένωση


Διαφ.

Η παραγωγή του Survivor All Star προετοιμάζει το έδαφος για μεγάλες αλλαγές οι οποίες, όπως φαίνεται, θα επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερες ανατροπές.



Πλησιάζει ο καιρός στο Survivor, όπου θα δούμε την ένωση των δύο ομάδων αλλά και το πάρτι που γίνεται ετησίως.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή Πρωινό μας το πρωί της Τετάρτης (19-04) οι άνθρωποι της παραγωγής σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο μετά το πάρτι της ένωσης να μην υπάρχουν δυο καλύβες αλλά μια για όλους τους παίκτες.

Οι δύο ομάδες δηλαδή μετά την ένωση δεν θα μένουν σε ξεχωριστές καλύβες. Θα μεταφερθούν στην ίδια, κάτι που δεν έχει ξανά συμβεί σε κανένα Survivor.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή, ενώ με αυτή την αλλαγή δημιουργείται ένα καινούργιο ριάλιτι στο παιχνίδι.

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor All Star:

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακοπούλου ήταν εκείνη που συμπλήρωσε την πεντάδα των υποψηφίων μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη. Ένας από αυτούς δεν θα καταφέρει να φτάσει στο πάρτι της ένωσης.

Survivor All Star

Μέχρι τότε όμως το Survivor All Star επιφυλάσσει άλλες εκπλήξεις για τους παίκτες. Μια από αυτές είναι και ο ελληνοτουρκικός μικτός αγώνας που θα γίνει απόψε, ένας αγώνας γεμάτος πάθος, ένταση και ανατροπές! Μπλε και Κόκκινοι από Ελλάδα και Τουρκία βάζουν όλη τους την ενέργεια προκειμένου να κερδίσουν ένα έπαθλο. Αυτό, θα προσφέρει στη νικήτρια ομάδα αξέχαστες στιγμές και θα φέρει τις ομάδες των δυο χωρών πιο κοντά. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν για το Survivor All Star:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: