Έμεινε “κάγκελο” ο Μάνος Γαβράς, το έμαθε μπροστά στην κάμερα – “Δεν το ήξερα αυτό το πράγμα”

April 19, 2023

Έμεινε “κάγκελο” ο Μάνος Γαβράς, το έμαθε μπροστά στην κάμερα – “Δεν το ήξερα αυτό το πράγμα”


Διαφ.

Ο Μάνος Γαβράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Breakfast at Star, το πρωί της Τετάρτης 19/4, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο.



Η ρεπόρτερ που τον εντόπισε βρήκε την ευκαιρία να του κάνει μερικές ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή, αλλά και με τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη με τον οποίο γνωρίζεται.

Προς έκπληξη όλων, όμως, ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με την καταγγελία που πραγματοποιήθηκε εις βάρος του συναδέλφου του, επομένως μόλις το άκουσε σοκαρίστηκε και εξήγησε πως δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο για εκείνον και πως του κάνει εντύπωση.

«Ταινία ξεκινάω την άλλη βδομάδα για μία αμερικάνικη ταινία της Amazon. Ταυτόχρονα πηγαινοέρχομαι Μύκονο για τα μαγαζιά και μετά Ίμπιζα, γιατί ανοίγουμε κι εκεί ένα μαγαζί», ανέφερε αρχικά ο Μάνος Γαβράς σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον.

Και όταν ρωτήθηκε να απαντήσει και να δώσει την άποψή του για τον Αλέξη Γεωργούλη, είπε: «Ναι, αλλά δεν ξέρω για τι πράγμα. Τι να σχολιάσω; Δεν το γνωρίζω», ενώ έπειτα συμπλήρωσε αφού του εξήγησαν: «Μου κάνει εντύπωση αυτό που ακούω για να είμαι ειλικρινής. Τον ξέρω τον Αλέξη, όποτε τον βλέπω τα λέμε. Αλλά δεν το ήξερα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: