«Η αδρεναλίνη μου ήταν στα ύψη»: Μπαμπάς «τέρας ψυχραιμίας» ξεγέννησε την κορούλα του μέσα στο αυτοκίνητο

April 20, 2023
Η αδρεναλίνη έτρεχε στις φλέβες μου, καθώς ο πατέρας έδειχνε μεγάλη ψυχραιμία και ξεγεννούσε την κόρη του στο αυτοκίνητο.

Η αδρεναλίνη μου ήταν στα ύψη: Μπαμπάς τέρας ψυχραιμίας ξεγέννησε την κορούλα του μέσα στο αυτοκίνητο


Διαφ.

Ο ουρανός σφοντύλι ήρθε στον παρακάτω άντρα μόλις αντιλήφθηκε πως πρέπει μόνος του να ξεγεννήσει τη γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο.Το ζευγάρι βρισκόταν καθοδόν για το μαιευτήριο, το οποίο απείχε 40 λεπτά απ’ το σπίτι τους, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι πόνοι της Kathryn Williamson ήταν τόσο έντονοι που έπρεπε να σταματήσουν.

Αφού ο Matthew σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε προς το μέρος της γυναίκας του, που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Όταν αντίκρισε το κεφάλι του μωρού, πανικοβλήθηκε στιγμιαία και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Η αδρεναλίνη μου ήταν σίγουρα στα ύψη. Έπρεπε να την ξεγεννήσω, αλλά φοβόμουν μήπως έκανα κάτι λάθος και πάθαινε κάτι το μωρό, είπε ο Matthew, ο οποίος παρά την ταραχή του, τα κατάφερε περίφημα!

Καθώς το ασθενοφόρο αργούσε, ο Matthew μετέφερε την γυναίκα και την νεογέννητη κόρη του στο νοσοκομείο, όπου το προσωπικό τους παρείχε την κατάλληλη φροντίδα.

Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και έχουν ήδη επιστρέψει σπίτι τους, ώστε η μικρούλα να γνωρίσει και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της.


Πηγή