«Κατέρρευσε» on air στην εκπομπή: Η Δανάη Μπάρκα σπάει τη σιωπή της για τον Αλέξη Γεωργούλη – “Είναι λεπτή η θέση μου”

April 20, 2023

«Κατέρρευσε» on air στην εκπομπή: Η Δανάη Μπάρκα σπάει τη σιωπή της για τον Αλέξη Γεωργούλη – “Είναι λεπτή η θέση μου”


Διαφ.

Την δική της τοποθέτηση σχετικά με την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, έκανε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της, “Πάμε Δανάη”, αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη στις 6 Απριλίου, στον Άρη Καβατζίκη.



Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε on air: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων» κατέληξε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: