«Έφυγες νωρίς, μου λείπεις»: Δάκρυσε και ο Θεός με τα λόγια της μητέρας της 6χρονης που «έσβησε» από τη γρίπη

April 20, 2023

«Έφυγες νωρίς, μου λείπεις»: Δάκρυσε και ο Θεός με τα λόγια της μητέρας της 6χρονης που «έσβησε» από τη γρίπη


Διαφ.

Η 6χρονη Εύχαρις, που προχθές θα γιόρταζε τα 10α γενέθλια της, έχασε τη ζωή της πριν τέσσερα χρόνια, από τη γρίπη Η1Ν1, αλλά η μαμά της, Βάσω Χατζηανέστη Σάββα, πάντα θυμάται τη μονάκριβή της με τρυφερές αναρτήσεις.



Η συγκινητική ανάρτηση για την 6χρονη Εύχαρις

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της στο προφίλ της στο facebook, η μαμά του κοριτσιού γράφει “Όμορφα πράγματα έρχονται στην οικογένεια μας. Πράγματα που μας κάνουν να είμαστε περήφανοι και να χαμογελάμε!! Και άλλα πολλά σπουδαία θα συμβούν, είμαι σίγουρη… γιατί η οικογένεια μας είναι αγγελικά καθοδηγούμενη και προστατεύεται από έναν Άγγελο εκεί ψηλά.

Το δικό μας άγγελο που σαν σήμερα πριν 10 χρόνια ακριβώς ήρθε, στην δική μας οικογένεια, για να μας ολοκληρώσει και να μας πλημμυρίσει με το “τσουνάμι” της ύπαρξης της…. Αναχώρησε νωρίς, αλλά δεν χάθηκε…κάπως, με κάποιο τρόπο, είναι πάντα εδώ τριγύρω…για όλους μας!!!! Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Χρόνια Αγγελικά μωρό μου

????❤️1️⃣0️⃣???????? Εύχαρις μου Σ’ αγαπώπο….. ………και μου λείπεις……”.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις, η 6χρονη Εύχαρις προσβλήθηκε από τη γρίπη Η1Ν1, παρουσιάζοντας πολύ υψηλό πυρετό, με τους γονείς της να τη μεταφέρουν αρχικά στα Επείγοντα.

Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά η κατάσταση του μικρού κοριτσιού έδειχνε σημάδια επιδείνωσης, με συνέπεια να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο κορίτσι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού θυμάται τις τελευταίες στιγμές που έζησε μαζί με το παιδί του στο νοσοκομείο και λυγίζει.

«Την ώρα που οι γιατροί την είχαν στην αγκαλιά τους και έδιναν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, δεν θα ξεχάσω ότι η Εύχαρις προσπάθησε να αγκαλιάσει τη μαμά της για τελευταία φορά αλλά δεν πρόλαβε. Ήταν ένα χαρούμενο, ζωηρό κοριτσάκι που μας έδινε ζωή και τώρα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τον ξαφνικό θάνατό της», υπογράμμισε ο πατέρας.

Mε κατάθεση ψυχής, αποχαιρέτησε την 6χρονη Εύχαρις ο παππούς της, Γιάννης Χατζηανέστης, λίγες ώρες μετά, επισημαίνοντας «τα λόγια είναι τόσο φτωχά που ο πόνος τα κάνει χάντρες στο κομπολόϊ της λυπημένης και συντετριμμένης μου ύπαρξης. Καλό ταξίδι Εύχαρις εγγονούλα μου, που η μοίρα έπαιξε τόσο σκληρό παιγνίδι με την ζωούλα σου, και σε πήρε τόσο πρόωρα, βυθίζοντας στη θλίψη τους χαροκαμένους γονείς σου και όλη την στενή και ευρύτερη οικογένεια. Θα επανέλθω Αγγελούδι μου……Καλό σου δρόμο στο φως του Παράδεισου».

Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο της 6χρονης Εύχαρις


Πηγή

Διαβάστε επίσης: