Πόπη Αστεριάδη: «Είμαι 75, μεγαλώνω όμορφα, φοράω παντελόνια, νιώθω άνετα. Ένα πράγμα θα με στεναχωρήσει μόνο»

April 20, 2023

Πόπη Αστεριάδη: «Είμαι 75, μεγαλώνω όμορφα, φοράω παντελόνια, νιώθω άνετα. Ένα πράγμα θα με στεναχωρήσει μόνο»


Διαφ.

Η Πόπη Αστεριάδη μίλησε στην κάμερα του Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 για την καριέρα της στις μπουάτ, την οικογένειά της και το ξεκίνημά της στο τραγούδι.



Όπως είπε, η επιθυμία της δεν ήταν να φανεί στον έξω κόσμο και δεν κυνήγησε πολλά για την καριέρα της.

Ωστόσο, μεγαλώνει υπέροχα μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια της και απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής.

«Γεννήθηκα στο σπίτι μου γιατί βγήκα 7μηνο. Γεννήθηκα μετά από 4 αγόρια. Χαμός γινόταν γιατί ό,τι έκαναν το έκανα. Τους έβλεπα να ξυρίζονται; Έκανα το ίδιο. Τους έβλεπα στην τουαλέτα όρθιους; Πήγαινα και εγώ. Με φοβέριζε η γιαγιά μου με ένα σπίρτο και μου έλεγε ότι δεν πρέπει να το κάνω αυτό.

Στις Μπουάτ της Πλάκας ήταν τέλεια. Όσες φορές έχω πάει τώρα με πιάνει κάτι γιατί θυμάμαι τα νιάτα μου. Ήταν τόσο ζεστά με τον κόσμο, γινόμασταν μια παρέα και στο τέλος γινόταν ένα πάρτι.

Μετά άνοιξα και τη δική μου Μπουάτ, την «Ανώ» και την «Μπουάτ 7». Έκανα μια εμφάνιση σε έναν επιχειρηματία, στα γενέθλια της κόρης του. Δεν μας είχε πει τι λεφτά θα πάρουμε. Με τα λεφτά που πήρα άνοιξα και το μαγαζί. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρω ένα σπιτάκι τότε αλλά ήθελα να κάνω μια Μπουάτ.

Δεν κυνηγούσα την καριέρα. Ο Πατσιφάς με άλλαξε, μου έκοψε το μαλλί. Και φορούσα παντελόνια γιατί ένιωθα πιο άνετα. Αυτός μου διάλεγε τα τραγούδια, αυτός ήθελε να με στείλει στο Παρίσι να τελειώσω τα γαλλικά. Εγώ δεν έκανα τίποτα από αυτά.

Το λάθος μου ήταν να μην κάνω πολλά για την καριέρα μου. Δεν κυνήγησα τίποτα! Τα χάνεις λιγάκι γιατί αναρωτιέσαι “Για εμένα έρχονται;”. Δεν ήθελα να φανώ.

Με αυτή τη δουλειά δεν γίνεται να έχεις και οικογένεια και όλα να τα υπηρετήσεις σωστά. Όταν άφηνα τα παιδιά για να πάω στο κέντρο, δεν ένιωθα καλά, στεναχωριόμουν. Μεγαλώνω ωραία. Το μόνο που θα με στεναχωρήσει είναι να καθηλωθώ και να μην μπορώ να περπατήσω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: