«Έπαθα αποκόλληση, ήταν τρομακτικό»: Ο Γολγοθάς της Κλέλιας Πανταζή και οι δραματικές ώρες στην εγκυμοσύνη

April 21, 2023

«Έπαθα αποκόλληση, ήταν τρομακτικό»: Ο Γολγοθάς της Κλέλιας Πανταζή και οι δραματικές ώρες στην εγκυμοσύνη


Διαφ.

Η Κλέλια Πανταζή παραχώρησε μαζί με την αδερφή της, Άννη, μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “HELLO!” και την Τζοβάννα Βλαχάβα με αφορμή και την τρίτη εγκυμοσύνη που διανύει.



Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος περιμένουν το τρίτο τους παιδί, αφού όπως αποκάλυψαν μέσα από τα social media σε λίγες εβδομάδες έρχεται στον κόσμο ακόμη ένας γιος!

Πώς ένιωσες όταν ανακάλυψες ότι είσαι έγκυος για τρίτη φορά;

Κλέλια Πανταζή: Αρχικά έπαθα σοκ η αλήθεια είναι ότι το κατάλαβα από την πρώτη μέρα καθυστέρησης, αλλά έκανα τεστ για να σιγουρευτώ μετά από λίγες μέρες

Άννη Πανταζή: Κάναμε μαζί το τεστ, ήμουν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκε την υποψία της ότι είναι έγκυος. Είχα περισσότερη αγωνία από ό,τι εκείνη.

Πώς αντέδρασε ο Λευτέρης Τσάκαλος όταν το έμαθε;

Κλέλια Πανταζή: Του το είπα ως έκπληξη στα τρίτα γενέθλια του Άγγελου, στις 8 Δεκεμβρίου. Χάρηκα γιατί η πρώτη του αντίδραση ήταν ενθουσιασμός, σαν να περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Είχα αγωνία για το πώς θα το πάρει, αλλά η χαρά του έσβησε όλες αυτές τις σκέψεις.

Πώς είναι ως πατέρας;

Κλέλια Πανταζή: Είναι πολύ υποστηρικτικός, δοτικός και τρυφερός και με μένα και με τα παιδιά. Ήμουν σίγουρη ότι θα γινόταν πολύ καλός πατέρας από την πρώτη στιγμή που το γνώρισα και μιλήσαμε. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα λίγο-πολύ τα διαισθανόμαστε.

Έχετε σκεφτεί όνομα για το νέο μέλος της οικογένειας;

Κλέλια Πανταζή: Θα θέλαμε να αρχίζει από Α, όπως τα ονόματα των μεγαλύτερων παιδιών μας, Άγγελος και Αλέξανδρος. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε καταλήξει.

Υπήρξαν στιγμές σε αυτό το ταξίδι της τρίτης εγκυμοσύνης που σε συγκίνησαν και σε έκαναν να αναθεωρήσεις πράγματα;

Κλέλια Πανταζή: Μπορεί στην αρχή να ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη μου, αλλά λίγες μέρες μετά, ήρθε μια αποκόλληση, η οποία μας τρόμαξε αρκετά. Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να είναι καλά το έμβρυο, πήγα στο φαρμακείο ακολούθησα την αγωγή που μου έδωσε ο γιατρός μου, έμεινα σε ακινησία για κάποιο καιρό και περίμενα να φτάσει η ώρα για τον πρώτο υπέρηχο.

Εκεί είχαμε το άγχος αν θα είναι καλά το έμβρυο, κι αν θα ακούσουμε την καρδούλα του να χτυπά. Αυτό το γεγονός μας έδεσε περισσότερο με τον Λευτέρη και με έκανε συνειδητοποιήσω πόσο πολύ ήθελα αυτό το μωρό στην οικογένειά μας.

Εκείνο που με συγκίνησε πολύ σ’ αυτή την μικρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα ήταν η στάση του μεγάλου μου γιου του Άγγελου ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά. Του εξηγήσαμε με το μπαμπά του τι συνέβαινε και εκείνος, επειδή είναι πολύ γλυκό παιδί με ανεπτυγμένη συναίσθηση και ευαισθησίες, ήταν πολύ τρυφερός και προστατευτικός απέναντι μου και μοιραζόταν την ίδια αγωνία με μένα για το πρώτο υπέρηχο. Με ρώτησε πώς αισθάνομαι, αν είμαι καλά και αν συνεχίζω να έχω αίμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

Αγαπήσατε περισσότερο το σώμα σας μετά την εγκυμοσύνη;

Κλέλια Πανταζή: Αυτήν την στιγμή είναι σα να τα διανύω όλα από την αρχή, παρόλο που είναι συνθήκες τις οποίες έχω ξαναζήσει. Μετά τις εγκυμοσύνες, έχω αποκτήσει ένα καινούργιο σώμα, το οποίο προσπαθώ ακόμη να μάθω. Ενώ την ίδια στιγμή αισθάνομαι ευγνώμων γι’ αυτό. Υπήρξαν αλλαγές στο σώμα μου.

Δεν αναφέρομαι τόσο στα κιλά, αφού στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες πήρα περίπου 13, ενώ τώρα προσέχω περισσότερο, όσο στην τομή της καισαρικής, τις ραγάδες, την χαλάρωση γενικότερα και τις αλλαγές που βιώνει μια γυναίκα στο σώμα της μετά τον τοκετό. Σε αυτή την εγκυμοσύνη, νιώθω από τους πρώτους μήνες το σώμα μου πιο καταπονημένο, ίσως γιατί τρέχω πολύ με τα άλλα δύο παιδιά στην καθημερινότητα.

Άννη Πανταζή: Ποτέ δεν αγχώθηκα, ούτε πριν ούτε μετά την εγκυμοσύνη, για το αν θα χαλάσω το σώμα μου και το αν θα έχει την ίδια εικόνα μετά την γέννηση των παιδιών. Το αγάπησα και το αγαπώ επειδή έχει φέρει στη ζωή τα πιο σημαντικά μου δώρα, τα παιδιά μου. Τρέφομαι σωστά και προσπαθώ να γυμνάζομαι χωρίς άγχος ή στεναχώρια για την εικόνα μου. Στην Χριστιάνα πήρα 17 κιλά και, μέχρι να ξαναμείνω έγκυος, στον Φίλιππο, είχα καταφέρει να χάσω τα 14. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν πιο προσεκτική και πήρα μόνο 10. Προσέχω αρκετά γιατί το ζάχαρο μου ήταν στο όριο για να εμφανίσω διαβήτη κύησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: