«Να μη γίνει κάτι άρρωστο»: Η Λένα Δροσάκη «σπάει» πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Μπουρδούμη

April 21, 2023

«Να μη γίνει κάτι άρρωστο»: Η Λένα Δροσάκη «σπάει» πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Μπουρδούμη


Διαφ.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την πολύκροτη είδηση διαζυγίου από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έδωσε η Λένα Δροσάκη.



Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο free-press περιοδικό της Θεσσαλονίκης, Παράλλαξη, και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σταυρακίδη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου», δηλώνει η Λένα Δροσάκη.

«Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας, και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο», εξομολογείται στη συνέχεια η ηθοποιός.






Τι εύχεται η ίδια για το μέλλον της; Η Λένα Δροσάκη απαντά: «Θα σου πω κάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: “Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας.

Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: