Μελαχρινή καλλονή, μοιάζει με μούσα οίκου μόδας: Η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου έγινε 19 και είναι πανέμορφη

April 21, 2023

Μελαχρινή καλλονή, μοιάζει με μούσα οίκου μόδας: Η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου έγινε 19 και είναι πανέμορφη



Ταξίδι για δυο έφυγαν η Πέγκυ Σταθακοπούλου και η 19χρονη κόρη της, επιλέγοντας το Μεξικό για τις διακοπές του Πάσχα.



Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Ταύρος Με Τοξότη» με τον Γιάννη Βούρο. Ενώ έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές και έχει με μεγάλη παρουσία σε θεατρικές παραστάσεις. Η ίδια υπήρξε ζευγάρι με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή για 22 χρόνια. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη, την 19χρονη σήμερα Χριστίνα.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου αποφάσισε για τις διακοπές του Πάσχα να επισκεφθεί το μακρινό Μεξικό, επιλέγοντας την καλύτερη παρέα, την 19χρονη κόρη της, Χριστίνα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι μαζί με την κόρη της και έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram: «Μεξικό. Χρώματα με τεκίλα, τραγούδια με τσίλι στους δρόμους των Μάγιας. Μυρωδιές κι αρώματα των αζτέκων. Οι αισθήσεις σε έκρηξη εκκωφαντική».

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 19χρονη κόρη της, η οποία σπουδάζει ιατρική στην Κρήτη και αρκετά συχνά δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Σταθακοπούλου

Σταθακοπούλου

Η ηθοποιός είχε αναφέρει στο Bovary.gr για την κόρη της: «Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Δυσκολεύτηκα, γιατί δοκίμασα μεγάλη. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά χρόνια σε αυτήν την προσπάθεια.

Ήρθε όμως το Χριστινάκι κι είναι το πιο σημαντικό που μου έχει συμβεί, με το δεδομένο ότι φτιάξαμε μαζί μια σχέση. Από τη στιγμή που την πήρα αγκαλιά συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για έναν άλλον άνθρωπο, που προσπαθώ να καταλάβω. Μου φαίνεται αστείο που λένε οι γονείς “δεν ξέρω εγώ το παιδί μου;”… Προσπαθώ να είμαι κοντά της, να της δείχνω την αγάπη μου. Είναι πολύτιμη για μένα και σαν προσωπικότητα, λίγο σαν πνευματικός μου οδηγός. Με σπρώχνει να πάω στα καλύτερα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: