«Ήταν πολύ σοβαρό, δεν μπορούσε να κοιμηθεί»: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου – Στο νοσοκομείο η κόρη της

April 21, 2023

«Ήταν πολύ σοβαρό, δεν μπορούσε να κοιμηθεί»: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου – Στο νοσοκομείο η κόρη της



Στο νοσοκομείο πήγαν τη μικρή τους κόρη η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, με πόνους στη μέση και την πλάτη.



Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η μικρή τους παραπονιόταν τον τελευταίο καιρό πως την πονάει η μέση της αλλά αρχικά δεν έδωσαν μεγάλη σημασία. Μετά άρχισε να παραπονιέται και στο σχολείο με αποτέλεσμα να το ψάξουν λίγο παραπάνω…

«Δείχνουμε τις χαρές μας και τις ωραίες στιγμές αλλά είναι ωραίο να ξέρετε και αυτά τα πράγματα, γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε εσάς και να έχετε πελαγώσει. Συμβουλευόμαστε τον παιδίατρό μας για οτιδήποτε γίνεται αλλά συμβαίνει. Εμείς το συζητάμε και με άλλες μανούλες και το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Η Μελίτα ξυπνούσε με πόνους στην πλάτη και στη μέση, ήταν πολύ σοβαρό, το παιδάκι δεν μπορούσε να κοιμηθεί», είπε σε βίντεο που πόσταρε η Ελένη Χατζίδου.

«Ήρθαμε για μια εξέταση προγραμματισμένη. Παραπονιέται εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι πονάει η μέση και η πλάτη της. Έχουμε πάει φυσικά και σε παιδορθοπεδικό και σε παιδορευματολόγο και έχουμε κάνει πολλές εξετάσεις αίματος όλον αυτόν τον καιρό για να δούμε αν υπάρχει τυχόν ρευματοπάθεια», έγραψε η ίδια.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: