Χάρις Αλεξίου: «Πενθώ επειδή έχασα τη φωνή μου, δε μπορώ να κοροιδεύω τον κόσμο. Δεν μου μιλάει κανείς στο σούπερ μάρκετ»

April 21, 2023

Χάρις Αλεξίου: «Πενθώ επειδή έχασα τη φωνή μου, δε μπορώ να κοροιδεύω τον κόσμο. Δεν μου μιλάει κανείς στο σούπερ μάρκετ»


Διαφ.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ η Χάρις Αλεξίου.Αναφερόμενη στην απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι, η Χάρις Αλεξίου εξομολογήθηκε: «Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά, το πένθος -ας μην φοβόμαστε να πούμε τη λέξη ακόμα- ήταν για την απώλεια της φωνής. Αυτό όσο και αν θες να το διασκεδάσεις, τα έκανα όλα, επιτυχία, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, έπαιξα στα ωραιότερα και μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, είμαι χορτάτη καλλιτέχνις… Όμως, θέλεις τη φωνή σου.

Τι να παραδεχτείς; Ο κόσμος το ξέρει. Δεν το άφησα να γίνει πολύ, το πρόλαβα. Τα σημάδια είχαν φανεί. Όταν τραγουδάς πρέπει να τραγουδάς, δεν γίνεται να κοροϊδεύεις».

«Εάν θέλεις να κρατήσεις το καλό που σου έχει συμβεί στη ζωή, κρατάς αυτό και πας παρακάτω. Αυτό δεν είναι μια απλή απόφαση, να πεις πας παρακάτω. Πρέπει να παραδεχτείς και την απώλεια, να παραδεχτείς την ήττα, τη νέα συνθήκη… Θέλει τον χρόνο του. Και το πένθος θέλει τον χρόνο του», συνέχισε η Χάρις Αλεξίου.


Πηγή