Τον «ξεμπρόστιασε» η παραγωγή: Ο Μαρτίκας δεν είδε ότι τον γράφει η κάμερα & έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο

April 21, 2023

Τον «ξεμπρόστιασε» η παραγωγή: Ο Μαρτίκας δεν είδε ότι τον γράφει η κάμερα & έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο


Διαφ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε λόγο στον Survivor All Star, για ακόμη μία φορά, χωρίς να κρατήσει τα προσχήματα, αλλά και χωρίς να γνωρίζει ότι όλα όσα είπε καταγράφονταν.



Η έπαρση του Σπύρου Μαρτίκα

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο φαρμακοποιός «αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, τον παλμό τους και ξεκίνησαν με σφυγμούς. Εγώ ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κι η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων. Η πιο εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά. Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά, γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα κι εύχομαι να κρατήσει».

Ο Σπύρος Μαρτίκας “διδάσκει survivor”

Και πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας για το Survivor All Star «τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μαλ…α! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: