Μελαχρινή καλλονή, 46 ετών: Η κατά 31 χρόνια μικρότερη σύντροφος του Νίκου Γαλανού & η ακύρωση του γάμου τους

April 21, 2023

Μελαχρινή καλλονή, 46 ετών: Η κατά 31 χρόνια μικρότερη σύντροφος του Νίκου Γαλανού & η ακύρωση του γάμου τους


Διαφ.

Ο Νίκος Γαλανός βρίσκεται σε σχέση με την Έλενα Σαγανά, τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ν’ απασχολεί μόνο με τη δουλειά του.Ο Νίκος Γαλανός δεν είχε την ανάγκη να κάνει παιδί

Ο ηθοποιός κατά καιρούς έχει μιλήσει για τους γάμους που έχει κάνει, αλλά και για τα διαζύγια του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «έχω παντρευτεί δύο φορές κι έχω χωρίσει. Ο γάμος δεν μου πάει καθόλου. Δεν μου έχει λείψει να έχω ένα παιδί. Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να σκέφτεται «να είχα οικογένεια και να μεγαλώνω παιδιά». Πάντα μου άρεσε να ήμουν ελεύθερος κι έτσι να λειτουργώ, όπως μου έρχεται, χωρίς υποχρεώσεις».

Στη σχέση του με σχέση με την Έλενα Σαγανά, ο Νίκος Γαλανός περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας των 30 χρόνων, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Γιατί ακυρώθηκε ο γάμος του Νίκου Γαλανού με τη σύντροφό του

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε πάρει την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, ο γάμος τους ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά και επειδή αυτό το διάστημα ο Νίκος Γαλανός εργάζεται πυρετωδώς για τα γυρίσματα της “Γης της Ελιάς”.

Νίκος Γαλανός σύντροφος

Νίκος Γαλανός σύντροφος


Πηγή