Αγνώριστη μετά από το κομμωτήριο: Η Παναγιώτα Βλαντή άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και δείχνει 10 χρόνια νεότερη

April 21, 2023

Αγνώριστη μετά από το κομμωτήριο: Η Παναγιώτα Βλαντή άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και δείχνει 10 χρόνια νεότερη


Διαφ.

Με νέο χρώμα στα μαλλιά της εμφανίστηκε πρόσφατα η Παναγιώτα Βλαντή, στην εκπομπή «Το Πρωινό».Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και όπως θα δεις κι εσύ σκούρυνε τη ρίζα της, αφήνοντας ωστόσο ξανθές τις άκρες των μαλλιών της. Η Παναγιώτα Βλαντή υιοθέτησε την τεχνική του ombré για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

To 2015, τα ombré μαλλιά ήταν ένα ισχυρό hair trend το οποίο για αρκετό καιρό το υιοθετούσαν celebrities. Ωστόσο, επειδή όπως και στη μόδα, έτσι και στην ομορφιά, οι τάσεις κάνουν κύκλους, το ombré φαίνεται να έχει επανέλθει δυναμικά.

H Παναγιώτα Βλαντή παραμένει πιστή εδώ και καιρό στα ξανθά μαλλιά της. Άλλωστε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι μια από τις συχνότερες επιλογές των γυναικών που θέλουν να φωτίσουν λιγάκι παραπάνω το πρόσωπο τους και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους. Η ηθοποιός κράτησε τις ξανθές άκρες των μαλλιών της και έκανε την ρίζα της πιο σκούρα από πριν.

H Παναγιώτα Βλαντή ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» και εμφανίστηκε ανανεωμένη με νέο hair look. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της όπου σκούρυνε την ρίζα της και έτσι απέκτησε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο look της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ToPrwino (@toprwino_ant1)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiota Vlanti (@panagiotavlanti_official)


Πηγή