«Δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα, ευτυχώς»: Ή εξομολόγηση της Λουκίας Παπαδάκη για τα προσωπικά της

April 21, 2023

«Δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα, ευτυχώς»: Ή εξομολόγηση της Λουκίας Παπαδάκη για τα προσωπικά της


Διαφ.

Η Λουκία Παπαδάκη σε συνέντευξή της στη εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε για το «Μαύρο Ρόδο» που πλησιάζει στο τέλος του και παραδέχτηκε πως με τον ρόλο της στη σειρά του Mega κατάφερε να ξεπεράσει την «τραυματική εμπειρία της γιαγιάς».Η περηφάνια της Λουκίας Παπαδάκη για το τέλος της σειράς “Μαύρο Ρόδο”

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η ηθοποιός «στο “Μαύρο Ρόδο” ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε από τη σχολή φίλοι. Η Κύρα είναι μια συναρπαστική προσωπικότητα με συντηρητικά στοιχεία. Θέλω να λένε για το “Μαύρο Ρόδο” “τι κρίμα που τελείωσε” κι όχι “πάλι αυτό το πράγμα μπροστά μας”».

Για το τέλος της σειράς, η Λουκία Παπαδάκη επεσήμανε «είμαι υπερήφανη που πάρθηκε αυτή η απόφαση, γιατί πραγματικά είναι μια αγαπημένη σειρά. Θα ήταν κρίμα να θολώσει και να θαμπώσει. Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της».

Το φλερτ στη Λουκία Παπαδάκη

Σχετικά με τους έρωτες που έχει ζήσει, σημείωσε «ευτυχώς, δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα. Δεν έχω παρακολουθήσει και δεν ζηλεύω. Ο έρωτας πρέπει να μας πηγαίνει παραπέρα και όχι παραπίσω. Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν θα με φλερτάρουν όταν θα είμαι 132 χρονών. Το ότι δεν έγινε γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει μετά. Είμαι μια μητέρα, που έκανε τον γιο της ανεξάρτητο».

Όσον αφορά το πέρασμα του χρόνου, η Λουκία Παπαδάκη κατέληξε «δεν ονειρεύτηκα ότι θα έχω την ίδια επιδερμίδα που είχα στα 25 μου».


Πηγή