Τσαγγάνη για Γεωργούλη: «Θα μπω σ’ένα τσουβάλι και θα περιμένω να πεθάνω. Νιώθω σαν να κατηγορούν τον γιο μου»

April 22, 2023

Τσαγγάνη για Γεωργούλη: «Θα μπω σ’ένα τσουβάλι και θα περιμένω να πεθάνω. Νιώθω σαν να κατηγορούν τον γιο μου»


Διαφ.

Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη στέκεται η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό.Η ηθοποιός, που υπήρξε τηλεοπτική μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», μίλησε στην εκπομπή «[email protected]» σχετικά με το θέμα.

Μάγδα Τσαγγάνη: «Τον είχα και τον έχω σαν γιο μου»

«Καταρχήν, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, γιατί εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέα, πήγαμε να πιούμε έναν καφέ. Ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί. Δεν τον είδα μία φορά να μην είναι χαμογελαστός, μία φορά να έρθει αργοπορημένος, μία φορά να έρθει αδιάβαστος. Ένα ευγενικό παιδί, το οποίο το χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλον άνθρωπο. Εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δεν θέλω ούτε καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ σαν μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της».


«Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά;»

Δοκιμάσατε να επικοινωνήσετε μαζί του;

«Όχι, γιατί είχα ένα τηλέφωνό του παλιό, και είχαμε χαθεί, οι ηθοποιοί έτσι χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό.

Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε και πέρναγα καλά, ήταν ευγενέστατος, ήταν κύριος και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι, μου ήρθε καταπέλτης».


Πηγή