Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αποβάλουν άρον άρον 4 παίκτες μετά από αυτό που έκαναν

April 22, 2023

Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αποβάλουν άρον άρον 4 παίκτες μετά από αυτό που έκαναν


Διαφ.

Survivor All Star: Σαν «βόμβα» πέφτει η νέα αποκάλυψη που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τέσσερις παίκτες του Survivor που επικοινωνούν με Ελλάδα.



Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει και έχουν παράπονα από την παραγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου μέσα στο ριάλιτι αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις παίκτες, οι οποίοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με οικεία τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

«Κάποιοι παίκτες που έχουν ήδη φύγει είναι θυμωμένοι γιατί λένε γιατί να φύγουμε εμείς που δεν έχουμε επικοινωνήσει και όχι εκείνοι. Λοιπόν… περιγραφή. Ο ένας είναι πατέρας που μίλησε με το παιδί του, μια κόρη με τη μαμά της, ένας γιος με τον πατέρας του κι ένας ακόμη με την κοπέλα του», είπε η δημοσιογράφος. «Ξέρουν ο ένας παίκτης με τον άλλον τι γίνεται».

Φυσικά το ερώτημα τώρα που γεννιέται είναι τι θα συμβεί αν αυτό γνωστοποιηθεί και στην παραγωγή γιατί μη ξεχνάμε πως από το ριάλιτι αποβλήθηκαν παίκτες λόγω παράβασης του κανονισμού για επικοινωνία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: