Δυστυχώς είναι αλήθεια: Γυναίκες στέλνουν γράμματα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του γράφουν αυτά, τα διαβάζεις και απορείς

April 22, 2023

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Γυναίκες στέλνουν γράμματα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του γράφουν αυτά, τα διαβάζεις και απορείς



Εν όψει της δίκης του στο Εφετείο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε Πάσχα στις φυλακές Μαλανδρίνου και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.



Η εκπομπή «Το Πρωινό» είχε εκτενές ρεπορτάζ για τις ημέρες του Πάσχα και πώς τις πέρασε ο γυναικοκτόνος. Σωφρονιστικοί υπάλληλοι εξασφάλισαν πλάνα από την ακολουθία του Επιταφίου, που έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Εκεί, είδαμε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για λίγο, αφού όπως μεταφέρθηκε μέσα από «Το Πρωινό», τις περισσότερες ώρες των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, τις πέρασε στο κελί του, διαβάζοντας. Τη Μεγάλη Τετάρτη, μάλιστα, τον επισκέφθηκαν οι γονείς του μετά από πολύ καιρό, οι οποίοι του πήγαν ρούχα και βιβλία.

Τι γράφουν οι ερωτικές επιστολές που δέχεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στη συνέχεια, η Κέλλυ Χεινοπώρου πρόσθεσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται στην φυλακή ενωτικές επιστολές από γυναίκες που δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του. Στα γράμματά τους του γράφουν πως τον δικαιολογούν και πως καταλαβαίνουν ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχής. Μάλιστα, του λένε πως όταν εκείνος αποφυλακιστεί, είναι πρόθυμες να ζήσουν μαζί του και ότι τον αγαπούν.






Τέλος, όπως διευκρίνισε ένας συγκρατούμενός του, ο ίδιος δε δίνει πολύ μεγάλη σημασία στις επιστολές αυτές. «Περνάει τον χρόνο στο κελί διαβάζοντας, αφού το καλοκαίρι θα δώσει Πανελλήνιες μαζί με άλλους κρατούμενους», ανέφερε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: