Προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην Αθήνα: Διάσημος Έλληνας πόζαρε σαν κομψή κυρία στη μέση του δρόμου & έκοψε τη κυκλοφορία

April 22, 2023

Προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην Αθήνα: Διάσημος Έλληνας πόζαρε σαν κομψή κυρία στη μέση του δρόμου & έκοψε τη κυκλοφορία


Διαφ.

Προκάλεσε μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας: Δεν προκειται για κάποια κομψή κυρία αλλά για διάσημο Έλληνα που πόζαρε στη μέση του δρόμου και «έκοψε» την κυκλοφορία



Μία ακόμη διαφορετική εμφάνιση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, αλλά αυτή τη φορά για επαγγελματικούς λόγους, αφού οι ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Broadway» τον ήθελαν… drag queen.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας, ο σχεδιαστής μόδας μεταμορφώθηκε σε drag queen.

Φορώντας μια ξανθιά περούκα, ένα κόκκινο καπέλο και ένα εμπριμέ ταγέρ, ο Λάκης Γαβαλάς πήρε την καρέκλα και τα σκυλάκια του και αποφάσισε να ξαποστάσει στη μέση ενός… πολυσύχναστου δρόμου.

Φυσικά, φρόντισε να μοιραστεί δύο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, όπου και διατηρεί μία πολύ ενεργή παρουσία.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Λάκης Γαβαλάς, φαίνεται καθισμένος σε μία καρέκλα, μέσα στη μέση του δρόμου, να κρατάει τα κατοικίδιά του, ενώ πίσω του φαίνεται πως υπάρχει κίνηση.

«Goodmorning my friends. Από την ταινία Broadway όπου κάνω μια παλιά drag queen που μου ζητούν χάρες… Ευχαριστώ τον Χρήστο Μασσαλά για την Ευκαιρία..» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του και συνέχισε να απολαμβάνει τον ήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: