Νίκος Ψαρράς: «Έμεινα άνεργος και έγινα σερβιτόρος. Είχα ανάγκη τα χρήματα, δεν είναι ντροπή η δουλειά»

April 22, 2023

Νίκος Ψαρράς: «Έμεινα άνεργος και έγινα σερβιτόρος. Είχα ανάγκη τα χρήματα, δεν είναι ντροπή η δουλειά»



Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά.



Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή, στον γιο του και στην καινούργια του δουλειά στο θέατρο.

«Κλείνουμε 10 χρόνια γάμου με τη σύζυγό μου και ο γιος μας, Πάνος, είναι 8,5 χρόνων. Η απόφαση να συνυπάρξεις με έναν άνθρωπο και να κάνεις οικογένεια ήρθε σε μένα σε μια φάση που το ζήταγα. Θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι δεν υπήρξα χορτασμένος από σχέσεις και εμπειρίες.

Με την Έλενα αισθάνθηκα μια ασφάλεια και ένα χτυποκάρδι που είχα να το αισθανθώ από την εφηβεία μου. Με τον γιο μου έχουμε πολύ καλή σχέση, προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ κοντά του, νευριάζει με τη δουλειά μου. Όταν ήταν μικρός έλεγε ‘κακός μπαμπάκας, όλο θέατρο», εξομολογήθηκε ο Νίκος Ψαρράς.






Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στις ΗΠΑ: «Στην Αμερική δεν πήγα για να κάνω καριέρα, ούτε να γίνω σταρ του Χόλυγουντ. Το εργαλείο μας είναι ο λόγος, όταν έχεις μια προφορά αμέσως περιορίζεται η γκάμα σου να παίξεις. Δούλεψα στο σήριαλ Guiding Light που ήταν σαπουνόπερα αλλά ήταν μια τεράστια εμπειρία».

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όπως ήθελε, με τον ίδιο να σκέφτεται να εγκαταλείψει την υποκριτική.

«Στο Λος Άντζελες έκανα έναν ‘πιλότο’ για μια ταινία που δεν έγινε και έμεινα άνεργος και άρχισα να σερβίρω σε εστιατόρια. Με βλέπανε σε οντισιόν αλλά δεν έκλεινα δουλειές και η ψυχολογία μου ήταν πολύ πεσμένη. Είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο να πιστεύω ότι έχω διαλέξει λάθος δουλειά».

Συμπληρώνοντας, είπε: «Σερβίροντας κάτι κυρίους, έκλεισα μια δουλειά που λεγόταν Wanted και το ένα έφερε το άλλο. Αν επέμενα δεν ξέρω πού θα ήταν η ζωή μου σήμερα, μπορεί να ήταν καλύτερα αλλά και πολύ χειρότερη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: