Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος της μεγάλωσε, μας τον δείχνει και πρώτη φορά και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική

April 22, 2023

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος της μεγάλωσε, μας τον δείχνει και πρώτη φορά και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική


Διαφ.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δήμος Πέππας κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τον γιο και τον σύζυγό της στο Instagram και μέχρι πρότινος σε κάθε ανάρτηση με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό φρόντιζε να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.



Εξαίρεση αποτελεί η παρακάτω φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε ο Δήμος Πέππας και στο προφίλ της γνωστής ηθοποιού. Ο πεντάχρονος Κωνσταντίνος ποζάρει έξω από το δημοτικό θέατρο εκεί όπου σε δύο μέρες έχει πρεμιέρα η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο» στην οποία συμπρωταγωνιστούν η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Νίκος Ψαρράς.

Το αγοράκι φωτογραφήθηκε κάτω από την μεγάλη αφίσα και ο Δήμος Πέππας, γράφει στην ανάρτησή του: «Καλή επιτυχία μαμά».

Αυτή είναι και από τις λίγες φορές που έχουμε δει το πρόσωπο του μικρού αγοριού. Η ομοιότητα με τη μαμά του, τόσο στα χρώματα, όσο και στα χαρακτηριστικά είναι εμφανής.

Παρακάτω μία ακόμα φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Δήμος Πέππας στο προφίλ του το περασμένο καλοκαίρι.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μαμά και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα»

Για τη μητρότητα και την απαιτητική καθημερινότητα μίλησε πρόσφατα η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Προσπαθώ να μη χάνω χρόνο, βάζω ένα αυστηρό πρόγραμμα. Τώρα ο μικρός είναι 5 χρονών, τον λατρεύω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μαμά και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα. Έχω έναν σύντροφο που με καλύπτει και αισθάνομαι σιγουριά» δήλωσε.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει μαμά, τονίζοντας ότι ποτέ δεν τα παράτησε και δεν πίστεψε ότι δεν θα γίνει μαμά.

«Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου ότι δεν θα κάνω παιδί» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Aslanoglou A (@marina_aslanoglou_official)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: