Σάκης Ρουβάς: Οι ευχές για τα γενέθλιά στον 7χρονο γιο του, Απόλλωνα και η πιο τρυφερή φωτογραφία τους

April 22, 2023

Σάκης Ρουβάς: Οι ευχές για τα γενέθλιά στον 7χρονο γιο του, Απόλλωνα και η πιο τρυφερή φωτογραφία τους


Διαφ.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο δεύτερος γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Απόλλωνας.



Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μαζί μια πανέμορφη οικογένεια και αυτό είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερό τους «κατόρθωμα». H Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας είναι η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού, ενώ φροντίζουν να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην οικογένεια, απολαμβάνοντας την κάθε τους στιγμής.

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Απριλίου, ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με τον γιο του.

Πατέρας και γιος ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, ενώ στον φόντο υπάρχουν μερικά μεγάλα μπαλόνια. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Ο μικρός όπως βλέπουμε μοιάζει αρκετά στην μαμά του Κάτια Ζυγούλη και έχει ομοιότητες και με την αδελφή του Αριάδνη. Στις μικρές γυναίκες της ζωής του, τις δύο κόρες του, ο Σάκης είχε αφιερώσει και την ευχή του για την Ημέρα της Γυναίκας: «Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο. Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: