Παύλος Μαρινάκης: « Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα, έκανα την ερώτηση αν θα πεθάνω και πότε»

April 22, 2023

Παύλος Μαρινάκης: « Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα, έκανα την ερώτηση αν θα πεθάνω και πότε»


Διαφ.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο έδωσε συνέντευξη ο Παύλος Μαρινάκης. Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την νόσο του Crohn με την οποία είχε διαγνωστεί.«Αυτό που με έκανε έντονα πολιτικοποιημένο ήταν η καταπίεση που είχαμε υποστεί όσοι δεν ήμασταν αριστεροί στα ελληνικά πανεπιστήμια. Όταν είσαι απών δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Αν δεν είσαι παρών, να δώσεις τη μάχη, είτε την κερδίσεις είτε τη χάσεις, δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς μετά για το τι έκανε κάποιος άλλος.

Ήμουν τυχερός γιατί βρέθηκα στο δρόμο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν μου ασκήθηκε μπούλινγκ στην πολιτική λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, αλλά στον στενό κύκλο ένιωσα αμφισβήτηση, ότι δηλαδή θα έρθει ο πιτσιρικάς να μας πει τι θα κάνουμε;», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης είπε στη συνέχεια: «Διαγνώστηκα με τη νόσο του Crohn, ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο. Σίγουρα σοκαρίστηκα κι έκανα την ερώτηση αν θα πεθάνω και πότε θα πεθάνω. Μετά τη διάγνωση πολλά πράγματα μέσα μου έγιναν διαφορετικά, προς το καλό».

Κλείνοντας, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Όταν σταμάτησα το μπάσκετ άλλαξε όλη μου η ζωή. Πίστευα ότι θα φτάσω πολύ ψηλά, αλλά το ένα χειρουργείο έφερε την επόμενη επιπλοκή και ήταν αδύνατον να ακολουθήσω επαγγελματική καριέρα».


Πηγή